Varm mjölk

Hej på er!

Ikväll är jag och Milo ensamma hemma. Tony är på julbord med jobbet och Elliot hade nån avtackning av en jobbarkompis. Jag har ju inte berättat för er….. men Thedde har flyttat till Uppsala. Nä, men det känns faktiskt helt ok. Han och en kompis ska bo där under ca ett halvår och prova på lite, dom hyr en kompis lya som åkt iväg och säsongat. Bra skit känner jag. Det är då han kommer inse vad saker i ett hem kostar. Att t.o.m tandkrämshelvetet är svindyrt till slut. Det pratas redan om nudlar därhemma….

Vi ska åka dit och hjälpa till med lite grejer i nästa vecka. Känner mig FÖÖÖR glad för det. Du fattar va? När man vill brassa till Ikea och köpa med sig lull-lull och göra mysigt som satan och han ba; Nej!  Tror dock att lite hjälp uppskattas ändå.

Jag är trött så ögonen går i kors här och har lockat Milo med film i vår säng klockan 19.30. Han somnar runt 20-20.30 på vardagarna nu men ska försöka få honom att somna tidigare så jag får snarka i lugn och ro. Kanske man skulle försöka få i honom något rogivande som varm mjölk med honung? Iiiiiuh! Jag spyr när jag tänker det bara, skulle aldrig ge honom det….haha.

Jag har fikat med en kompis, jag har fladdrat runt en del, handlat och sen hem och laga mat till mig och Milo.

Idag blev det färskost och parmesanbakad lax. Åh herreminjee så gott det blev. Recept kommer imorgon!

Så kul att det är fart på beställningarna. Det har packats för glatta livet. Imorgon går första lasset iväg. Tack fina ni! ❤️ Om du missat det så är det erbjudande i webshop just nu. Allt står i inlägget från i morse.

Hade det varit fredag hade jag knäckt den här flaskan och hällt upp ett glas.

Fick ett så gulligt nallebud idag! En liten nallebjörn utklädd till tomte var det i nallebudet. Så söt!

Hepp, nu börjar jag gäspa här så det känns som käkarna ska gå ur led. En timme kvar innan jag får ”fulsova” medan Milo kollar film. Ska nog försova lite och ta en liten nap nu.

”Ja Milo, spela lite spel du” sa jag nyss utan någon som helst baktanke…..not!

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
5 years ago

Jag har beställt vinglas idag,längtar tills jag får provdricka i dom

Nästa inlägg

Snittar – Rågbröd med saffranskräm och apelsin

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x