Konst

Release idag för mina glas och posters

Innehåller reklam för Nina Hermansen ArtDesign

Godmorgon raringar!

Awake and up sen klockan 2 inatt. Hoooodiladi. Jag har jobbbat sen jag vaknade, snacka om effektiv den där vargtimman blivit? Somnade inte förrän halv 11 igår kväll efter att jag varit och fått nya fransar på kvällen, men det spelar ingen roll hur sent jag somnar, jag vaknar ändå denna tiden ungefär. Bästa Evelina skakade fram en tid åt mig igår kväll efter att hon nattat sin lilla tjej. Jag som somnar tidigare än de flesta 4 åringar hade ju natt då men vad gör man inte för att slippa se ut som en reptil? Haha…. Så glad att ha dessa fejkfransar igen. Jag ser direkt mycket piggare ut, och ser man piggare ut så känner man sig också kanske lite piggare. Kan behövas efter nattens 3,5 timmas sömn.

Apropå vargtimman, blev tvungen att googla fram vad det egentligen betyder. Såhär stod det på Wikipedia. Vargtimmen kallas den tid före gryningen som infaller ungefär 03.00 – 05.00, och då kroppens aktivitet är som lägst. Blodets halt av hormonet melatonin är som högst, kroppstemperaturen och blodtrycket sjunker till dygnets lägsta nivåer och ämnesomsättningen går ner. Det är även den tiden på dygnet man ofta sägs må som sämst, detta oavsett hur mycket sömn man fått tidigare. 

Japp, och där sitter Niiinis i sitt urtvättade nattlinne och glor ut i mörkret. Passande va? När man redan är en relativt psykiskt känslig människa. Skrev jag relativt…. haha, ja ni som läst här ett tag fattar att det inte är prat om något relativt. Jag är galet känslig, så är det ju. Så tur att jag fått fokusera de där hemska timmarna på annat.

Nu kan jag äntligen berätta för er att det dykt upp lite smått och gott i webshop. Detta har jag jobbat med ett aaaantal timmar alltså. Huja! Men nu är det klart och det är såklart värt varenda sekund av jobb. Äntligen får jag visa er vad jag pysslat med. Nu i dagarna 2 är det specialerbjudande på alla nyheter så vill du fynda julklappar eller handla något till dig själv så passa på nu vetja!

Vi börjar med champagneglasen!

Helt unika handmålade glas, inget glas är det andra likt. Alla glas tål maskindisk 55-65 grader och att handdiskas. De ska inte stå i vatten och inte skrapas med vassa föremål, annars fungerar de precis som vanliga glas. Unika i sitt slag och garanterat ingen annan som har likadana då varje glas är handmålat.

Vinglasen, lite kul och annorlunda än de vanliga genomskinliga glasen.

Sen har vi dessa ”limited edition” dricksglas från Iittala som jag också målat.

Alla glas hittar du HÄR! Just nu är det 100 kr rabatt på varje glas så susa in och kika vetja, gäller till på fredag kl 12 på natten. Köper du nu så kommer de hinna fram till jul.

Sedan har vi dessa posters som är inspirerade av The Secret och något jag verkligen försöker leva efter själv. Dessa citat är bara några av alla mina favoriter. Storleken är A4 och du hittar dom HÄR. De är det också 100 kr rabatt på nu i dagarna 2.

Japp, det var det erbjudandet. Nu ska jag gå upp och äta frukost, har en fikadejt kl 09.30 som jag ska hinna till. Vi hörs av lite senare raringar!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Jenny

    Åh så fina verk du har gjort! Om jag bara får välja en så blir det postern med Aviciis Hey Brother. Jag har en syster och en bror och den texten är så bra. Såå duktig du är Nina! Hälsningar Jenny 🙂

Visa alla 6 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers