GodmorgonHelgen

On my way

Godmorgon raringar!

Sitter i bilen nu och är på väg till Örebro. Vädret suger. Det är 50 shades of grey och regnet öser ned. Well well, då passar väl lite fika hos mig och Porsche bra? 😀

Jag har sovit som en gris inatt i alla fall. Så skönt! God natts sömn ger så sjukt mycket energi. Älskar den känslan.

Idag har jag använt en ny sminkpalette som jag tänkte visa dig sen. Så mycket fina färger verkligen. Har nytt läppstift också. Men, visar sen. Ska jobba ifatt lite här nu innan vi landar i Örebro. Milo och Tony är med också och ska göra stan inne i Örebro sen. Om du är från Örebro, vad får man inte missa idag (förutom fika på Porsche….😜)?

Vi hörs senare, hoppas du får en mysig lördag.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers