Happenings

Kul VIP-mingel

Gokväll, eller gonatt som det är för en annan för längesen. Vi har just kommit hem från Örebro och Porsches VIP-kväll där jag var en del av bjudningen av det juliga fikat. Tony och Milo var med också.

Det blev en urmysig kväll med massor av folk. Det var den här snyggingen som visades upp för första gången!

Nya Porsche Macan. En mambagrön som färgen heter, tyckte den var urläcker!

Det juliga bakverken gick inte av för hackor alltså! Kolla bara…..

Kolla in så mycket gott det bjöds på ikväll? Vi hade fullt vid oss hela tiden. Folk blir så glada av fika. Det är därför det är så kul att hålla på med bakning för det gläder så många. Alla får lite glansiga ögon när de vet att nu jädrar ska jag få smaska på något riktigt gott!

Jag träffade en av oss härinne också! Så kul, hej om du läser. Det var supertrevligt att få en pratstund. Dina föräldrar var också så himla trevliga! ❤️

Kolla in det här pepparkakshuset? Hur fint? Jag suger på pepparkakshus och måste verkligen ta tag i det som jag köpt delarna till nu.

Så kul att få tjitt-tjatta med folk. På lördag är det dags igen. Då är det öppet för alla så kom du med om du har vägarna förbi. Jag bjuder på sjukt mycket gofika! 😋😋😋

Milo somnade som en stock i bilen när vi satte oss för att åka hem, tog inte lång tid förrän jag också snarkade. Nu orkar jag precis skriva det här till dig och nu är det dags att nanna.

Hoppas att Du haft en fin dag. Natti natti. ❤️

Kram Nina

Kommentarer

    1. niinis
      niinis

      Nej för fasen! Haha…. det hade varit svårt att baka allt i Enköping för att frakta till Örebro. Deras lokala bageri bakade allt efter att vi haft en dialog om vad det skulle vara. 😀

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers