FinfredagGodmorgon

Tjuvstartat

Morning FINFREDAG!

Jag ska strax fixa mig i ordning för att åka med mamma till Västerås. Vi ska båda kolla på jackor, varma jackor. Tjocka vinterjackor! Idag är det ju Black Friday. Tänkte tipsa dig om lite saker lite senare ifall du nu skulle vilja fynda nånting.

Kunde inte hålla mig. Ett fönster har nu jul. Utanför står fortfarande utemöblerna med kuddar och allt. Det står ju under tak men i helgen ska det fixas med presenning och vinterförvaring. I år blev det väldans sent….. 😀

Nu måste jag börja fixa mig här. FINFREDAG idag så då jäklar drar vi på lite extra tänker jag. 😀

Ha en underbar fredag nu om du inte kikar in mer idag!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Th

    Ååh,så fint med advent i fönstret, myyys! Nu kliar det ännu mer i fingrarna att slänga sig i alla julkartonger i förrådet,men snart så… 😊ha en fin fredag nu! ❤kram Therese

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers