Vardagsrumsbordet

Morning raringar!

Kan inte fatta att det är torsdag redan? Var tog denna veckan vägen? Helt galet så fort tiden gått. Detta innebär att vi så sakteliga börjar närma oss första advent. Jag lääääängtar! Idag ska jag beställa nya glögg-grejer. Vi hade en glöggpanna förut som vi säkert hade i 10 år. I flytten så försvann den, den hade ju fått lite kultkänsla så jag blev lite ledsen när den plötsligt var borta. Gissar att Tony slängde den….. han slängde saker som en galning när vi flyttade så jag gissar att den for då. Men nu så blir det ny och fin glöggpanna och glöggmuggar. Vi ska ha lite luciamys hemma hos oss så då måste man verkligen ha glöggpinaler.

Lovade ju visa er vårt nya vardagsrumsbord. Det är ett gammalt pelarbord som går att snurra så den blir högre och lägre. Jag gillar att det är lite högre för då kan man sitta och äta vid TV:n också…. hehe. Ja, vi är specialister på att sitta och äta vid TV:n. Jag tycker det är så himla mysigt att göra det. Helst när man äter lunch ensam, då har man sällskap av någon.

Idag åker nog en stjärna eller två upp i fönstren också, jag tjuvstartar, kan inte hålla mig längre. Vill ut och införskaffa grankvistar och sätta i vaser och sen ska jag kanske förbereda årets adventsljusstake.

Har ni börjat än? Tony skakar på huvudet åt mig. Han gillar inte julen speciellt mycket och jag som bara äääääälskar julen. Vi är verkligen varandras motsatser när det kommer till julen. Jag fjantar runt och tindrar med ögonen redan och är överlycklig över tiden som vi är på väg emot. Jag kan längta till att vi snart ska få lyssna på julmusik, hur vi ska få äta julmat och ses på glöggmingel. Hur huset ska vara pyntat och sen när vi äntligen ska få åka iväg till fjällen med hela konkarongen och fira jul. Ska bli så mysigt!

Hörni, har blivit lite sugen på att baka igen, suget har varit nästintill obefintligt när jag haft så mycket att göra med möblerna och målningarna. Det går liksom åt kreativitet så det räcker och blir över till det då. Men kanske att det blir en kaka också….vi får se vad jag hinner med? Har nämligen massor med jobb när det kommer till bloggen som jag måste göra så jag kommer nog sitta en hel del här i soffan med datorn på magen också.

Japp, vi kickar igång denna torsdag nu. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hon ramlade ned

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x