Sminkfavoriter

Innehåller annonslänkar för Bangerhead

Har några sminkfavoriter som jag skulle vilja prata lite mer om. Älskar att hitta favvoprodukter som verkligen ger det där lilla extra.

Nu har jag testat denna foundation, Lancomes Teint Idole Ultra Wear, under en period och är såååå nöjd. Den blir varken blank efter halva dagen eller försvinner. Ger en varm ton i mitt ansikte och slätar ut så fantastiskt bra. Jag älskar den!

Jag som är torr i huden får nästan som ett lager av fuktgivande kräm i ansiktet av denna. Den torkar inte ut alls och lägger sig inte som torra fläckar i ansiktet som en del underlagskrämer kan göra.

Färgen jag har heter Beige Natural. Jag brukar säga det att man ska utgå ifrån sin egen ton på huden. Är du mer rosa än gul/grön ska du hålla dig till de tonerna på foundation. Är du mer gul/grön så håll dig till de tonerna. Skulle du bryta det så skulle din hals vara rosa och ansiktet gult om du förstår vad jag menar.

Nästa produkt ut är detta heeeeelt fantastiska läppglans, Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Numera har jag alltid en sån här i väskan. Mjukgörande, perfekt och så fin glans. Jag har nr: 3 Nude Shimm.

Såhär kan man läsa om produkten: Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator. 

Innehåller bl a specialiserade 3D Lyster Pigment , extrakt av Shea Smör, Mango, derivat av Vitamin A, vegetal perhydrosqualene från Oliv, gamma-orizanol, Vitamin E och peptider.

Denna kan du med fördel använda istället för lypsyl eller andra cerat för läpparna. Fungerar minst lika bra.

Där hade du några av mina sminkfavoriter i sminkväskan.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
5 years ago

Clarins läppglans är så bra, har den i vinrött, vill ha fler färger.

Nästa inlägg

Pepparkakskolagrottor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x