GodmorgonHappenings

Super-Charlie

Godmorgon raringar!

Hade tänkt blogga på vägen hem från Sthlm igår men jag sov, på ett sådär sjukt sätt, med öppen mun och gamnacke. Vaknade på uppfarten hemma och gör jag det sover jag sådär ”för trött” tungt. Klev ur bilen, in hemma, i morgonrocken och sen somnade jag igen. 😅

Blev en väldigt trevlig kväll på Junibacken. Camilla var så galet snygg och hennes son superduktig på scenen när han intervjuade sin mamma. ❤️ Beundrar en person som Camilla som trots sina enorma framgångar som författare i hela världen lyckas hålla sig så personlig och med båda fötterna på jorden.

Vi blev bjudna på Hamburgare och barnen massor av glass till efterrätt. Sprang på många trevliga människor under kvällen dessutom. Milo var lyrisk över att han fick träffa The Swedish Family. Har ni hört talas om dem? En familj som gör youtubevideos på sitt liv. Milo har visat mig och det är verkligen hur mysigt som helst att få se deras upptåg. Tips om du har tid över. Tips till dina småttingar hemma också.

Nä, dags att dra till verksta’n igen. På med arbetskläderna och kötta på igen. Skönt med Fredag säger jag. Vi hörs lite senare, önskar dig en härlig fredag!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers