Sköööööna Söndag

Halloj i stugorna!

Njuter ni av Söndag? Det har vi VERKLIGEN gjort. I morse packade vi picknickkorgen och drog till skogs för att grilla och äta mina vansinnigt goda glutenfria pannkakor.

För oss blev det alltså pannkaksfrukost vid elden. Hur mysigt? Att ta med sitt pick och pack och gå till skogs med kidsen är underskattat alltså. Hur mysigt som helst verkligen!

Milo hade fullt upp med att släpa stora pinnar och rulla ned för släntarna. Kinderna röda och friska och såååå långt från digitala hjälpmedel av olika slag. Love it!

Mycket kläder och en brasa att sitta vid, hur mysigt? Vi gjorde det här för att fira pappsens dag i förskott. Mamma kommer inte vara hemma på FarsDag så vi firade idag istället.

Jag köpte ett presentkort på Teknikmagasinet till pappa.

Sen avnjöt vi lite glutenfri spindelkaka med grädde till efterrätt. Det var gött till kaffet där i den småbitande kylan.

Jaha igår då? Då blev det kalas – Halloweenkalas som hette duga. Milo längtade ihjäl sig efter gästerna så att vi skulle klä ut oss nångång.

Här hemma pågick världens förberedelser såklart. Vi är ALLTID ute i sista minuten. Fattar inte? Hur svårt ska det vara liksom? Planera lite bättre och kanske inte behöva springa hela dagen då man ska ha kalaset….

Här karvade jag i alla fall mitt livs första pumpa. Har aldrig gjort det tidigare och det var ju riktigt skoj. Den lös så fint sen med ljuset inuti. Ett tips är att ha i ett sånt batteriljus.

Det hängde spindelväv överallt och sen hade vi lite vimplar och annat som hängde.

Stressad men färdigsminkad. Haha….vilket jobb, haha. Har aldrig sminkat mig till en sugar skull och det var inte det lättaste. Men något fick jag ihop i alla fall…. Tony fastnade inte ens på bild och hans kostym som var så otroligt cool.

Milos dräkt var supercool när han tände sin mask. Spooky va? En glödande djävul.

Tog inga bilder på maten heller…. så dumt! Gjorde en superfin tortillatårta. Sen blev det fyllda paprikor som såg ut som pumpor och så läskiga korvfingrar med blodiga makaroner till kidsen. Well well, är man stressad så är man.

Fick i alla fall en liten bild på min spindelkaka. Det kommer recept på den sedan.

Gött gäng va? Tobias såg verkligen heeeeelt galen ut! Blev rädd på riktigt. ☠️

Blev en supertrevlig kväll och barnen lekte heeeela kvällen. Milo somnade verkligen ovaggat direkt efter att alla gått hem. Det var inte långt ifrån för mig heller. Stupade verkligen. Det sköna var att det inte blev någon alkohol, öppnade en bubbel men smakade inte ens. Det blev pepsi max och med det var man superfräsch idag. Så skönt!

Nu är allt nedpackat med Halloween nedpackat till nästa Halloween, då kär vi igen. Vi ska ha detta som en tradition nu bestämde vi.

Nu ska jag laga mat här, sen blir det soffa och film. Hoppas du haft en mysig helg. Det har verkligen jag. Tacksam!

Imorgon blir det MÅNDAGSLISTAN och på tisdag snackar vi IW igen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
maria
maria
5 years ago

vad är det som ligger på grillen? 🙂

niinis
niinis
Reply to  maria
5 years ago

Finsk bastulänk!

Nästa inlägg

Kokosscones

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x