Halloweenparty

Inlägget innehåller annonslänkar för Partykungen

Måste bara visa…. Idag fick vi hem lite utklädningskläder till Halloween. Vi ska ha en enkel liten Halloweenmiddag här hemma med både vuxna och barn. Ska göra lite Halloweenmat och så ska alla vara utklädda. Vi gick all-in verkligen.

Milo var euforisk idag när vi hämtade paketet från Partykungen. Nu har han haft på sig dräkten hela kvällen här. Haha…..

Hans djävulsdräkt är så klockren. Han har gått här hemma och sagt att han aldrig haft en bättre dräkt. Sötisen. Masken har batterier och han har som en fjärrkontroll med sladd under dräkten som han kan tända masken med. Då lyser den sådär läskigt. Ser nästan ut som om den glöder.

Mamman har självklart också en dräkt. Jag och Tony ville vara Day of the dead figurer. Om du sett den tecknade filmen Coco så vet du hur de ser ut. Jag vet inte om jag ska den här masken med tillhörande diadem med blommor och slöja eller om jag ska sminka mig själv?

Såhär är tanken att jag ska se ut. Har inte provat klänningen ännu men hoppas den ska sitta bra. Gör den inte det så bryr jag mig inte alls, den får vara både tajt och för stor.

Den här dräkten ska Tony ha. HAHAHAHAHA….. jag börjar skratta redan. Har svårt att se min man förvandlad till Senor Tony Jose Hernandez. Alltså, ska ta massor med bilder när han väl får på sig den.

Om du vill beställa och vara säker på att få hem det till i helgen ska man beställa imorgon torsdag den 1/11 innan kl:16 (gäller tyvärr ej om du bor norr om Sundsvall eller på Gotland).

Nu ska jag mysa ner mig i soffan. Ha en fin kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

IRONWOMAN VECKA 2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x