FREDAGSLISTAN

Morning FRIDAY!

Somnade ifrån igår vilket var välbehövligt. Trött som ett as var jag. Till slut gäspade jag så mycket så jag trodde käkarna skulle hoppa ur led. Nu har jag sovit ordentligt i alla fall, så skönt!

Hej direkt ifrån sängen! Tony ligger och snosar bakom mig och jag har så svårt att gå upp från sängvärmen. Morgonfrilla var det längesen jag bjöd på….

Kickar igång den här fredagen med en FREDAGSLISTA!

Humör idag?

Helt ok faktiskt. Mensens tredje dag och man börjar känna sig som sig själv igen. Är så glad att det är fredag för jag älskar fredagar.

Vad har du på dig?

Just nu en svart morgonrock som du kan se på bilden. Ska snart kliva upp och göra mig klar för FINFREDAG.

Dagens planer?

Vi ska ut på tur idag, Tony har möten i Sthlm och jag har ärenden där också så vi brassar dit hela lilla familjen. Milos svinkoppor börjar äntligen torka så nu kan vi vara bland folk igen. Ikväll blir det fredagsmys hemma i soffan till Idol. Ska laga någon riktigt god mat tänkte jag.

Helgens planer?

Vi ska hämta massor med möbler dom jag köpt så det kommer bli en del åkande med bilen. Kommer lite släktingar hem till mamma och pappa så det kanske vi också ska hinna med?

 

Vad ser du mest fram emot med den här helgen?

Att Milo äntligen kan vistas ute bland folk som vanligt. Vi har inte velat smitta andra så vi har mest varit hemma och ute och lekt lite.

Vad gjorde du förra året exakt den här dagen?

Vi hade dagen innan landat hemma efter 2 helt underbara veckor på Mallorca, jag berättade om min panikattack jag fick på planet hem.

Jag och Tony mjukstartade med hotellfrukost och jobb på vårt fina hotell i småstaden.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Oj, det har varit så galet mycket jobb i veckan så det har faktiskt inte hänt något sådär speciellt roligt. Idag blir kanske roligast tänker jag när vi äntligen kan börja röra oss bland folk.

 

Helgens tips!

Besök något härligt café i helgen. Jag brukar googla på bästa caféet i respektive stad vi är på och sen åker vi dit och checkat läget. Kan vara en mysig roadtrip om man beslutar för att besöka en annan stad.

Nu upp och ta en dusch och fixa sig! Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Elaka farbrorn

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x