Mysig dag!

Sent hej ifrån mig!

Alltså, jag sov till kvart över 11 idag!!!!!!!!!! Hahaha…. nu smällde ni av va? Nä, jag sov så dåligt inatt så kl 8 började jag ta igen lite sömn i soffan och lyckades ända till kvart över 11. Såå skönt!

Efter att ha sovit som en tonåring och hängt hemma så for vi iväg en sväng med bilen. Du vet Söndagsköra. Köra sakta, titta på hus, åka tunt och kolla olika områden. Snoka. Haha…. brukar ni göra det eller är det bara vi som är såhär märkliga?

Sen hem och ta världens skönaste promenad. Vädret idag var ju magiskt. Milo sprang i t-shirt liksom. Hur skönt!

Här avslutade vi sen kvällen med min kycklingfärsgryta. Den är sååå god. Vi hade kikärtspasta till. Inte lika mycket kolhydrater som vanlig pasta och nyttigare.

Nu ska vi kolla film på Netflix. ”Fyren mellan haven” heter den, har Du sett den? Hoppas sååååå att min mens börjar snart. Är sådär irriterad på allt. Hur folk tuggar, hur folk låter osv. Allt man brukar tycka är gulligt annars irriterar man sönder på nu…. haha, ja jäklar. Apropå det så tänkte jag vi skulle snacka om det imorgon. Vill bolla en grej med er.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
5 years ago

Åh jag älskar att åka ut och söndagsköra! 🙂 Inget konstigt alls med det 😉 Sällan man tar sig tid att göra det numera bara… / Annika

Eva
Eva
5 years ago

Söndagsköra kan vi i också göra Men blir för sällan nu för tiden.
Fattar inte men man får mindre o mindre tid över ju äldre man blir.
Man åker runt o kollar nya husområden som kommit upp. Ändå tycker vi att vi kan vår ö men man hittar alltid nya vägar man inte varit inne på.
Kanske fika nånstans på vägen.
Nä så ni är inte konstiga

Nästa inlägg

Urstädat skafferi

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x