Godmorgon

Morning lördag!

Morning morning!

Jag sov till halv 7 i morse. Så otroligt skönt att få sova ut. Ja för mig som vaknar vid 4-5 tiden är halv sju sovmorgon. Sedan förra fredagen så har ju min sömn haltat. Oro är så vidrigt för sömnen. Man kommer liksom inte ned i varv nångång och kan koppla av.

I onsdags när vi fått svaret så blev det en helt annan känsla i kroppen. Visst, mycket huvudvärk och en känsla av att vara helt slut. Men, jag kunde återigen sova och koppla av. Sån inre stress och oro äter verkligen upp en inifrån. Vidrigt!

Här äter vi frukost framför Nyhetsmorgon. Laktosfri turkisk Yoggi med blåbär och solrosfrön. Finncrisp med prästost (såklart) och lite lågkalori jordgubbssylt. Mitt helggotta!

Idag är jag är sugen på att åka på en slottsmarknad som jag fick nys om idag. Det är en för tidig julmarknad dessutom, åååååh…. såå härligt! Märks det att jag börjar längta till jul? 🙈 Apropå det så kommer jag skriva mer om det i nästa inlägg.

Vi hörs lite senare, hoppad du får en mysig lördag. Berätta gärna vad du ska göra? Så kul att höra ifrån er!

Kram Nina

Kommentarer

  1. BMW

    Låter mysigt med slottsmarknad. Vi gillar att fika 😀 på mysiga slott o gå runt i parkerna. Idag ska vi njuta av det vackra vädret o ev städa lite i trädgården. Ha en härlig lördag. Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers