Vardagen

Fel dag!

Hej hej!

Så sent hej ifrån mig idag. Alltså….sorry, men jag är så slut. Det är som efterdyningar efter en riktig jäkla storm. Allt har gungat sådär kraftfullt i några dagar och sen lugnar det sig och man är helt finito. Man landar stenhårt och känner sig som ett urskitet päron. Nu ligger jag på soffan och orkar inget.

Grejen var att jag fixade mig i morse och gjorde mig redo för att åka till mötet på slottet, skulle bara kolla adressen en sista gång….

Eeeeeh imorgon? Dubbelsnark! Tiden vi bokat är imorgon. Ämen åååååh….. Det var bara till att åka till verkstaden och fortsätta med möblerna.

Sneekpeak på 2 olika möbler som börjar ändra skepnad. Har sån otroligt grym färg som jag målar med som gör så ytan blir helt magiskt bra. Ser nästintill köpt ut alltså.

Det ska bli så spännande att visa ”världen” sen vad det är man åstadkommit. De här man skapar blir som vanligt ens lilla bebisar ju. Sen ska bebisarna visas upp för alla och så blir det så spännande att se reaktionerna. 😅 Å ni har varit med på tåget hela vägen.

Nu ska jag kanske kanske kanske ta en promenad. Eller så skiter jag i det…men jag måste göra något som gör mig gott. Vara lite snäll mot mig själv och min kropp. Får se om det blir en helkväll i soffan? Vi får se?

Kram Nina

Kommentarer

  1. Amanda

    Hej hej! Kan du inte skriva lite om hur du gör när du målar, underlag och vilken färg du använder och så. Vore jätteintressant, ser supersnyggt ut!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers