Dagens TIPS

Höst och vinter snygg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för bl a Cellbes.

Nu har hösten kommit till oss på allvar. Här hade vi bara 8-9 grader varmt igår och oftast har vi is på rutorna på morgonen.

Det är nu man plockar fram sina stickade tröjor och vinterjackor. Igår rotade jag ivrigt bland vinterkläderna när vi hade fotbollsdag hela dagen. Trist nog kom jag på att min vinterjacka från förra året ju blivit förstörd, fick målarfärg på den när jag målade ute i Kaffestugan.

Måste inhandla en ny till i år och är sugen på en annan färg än svart men förmår mig inte att köpa det. Vad är det för fel liksom?

I år har jag i alla fall varit vågad med färgen på mössan, haha….😂

Det var skönt att hoppa i den här mössan igår, du hittar en liknande HÄR.

Många som frågat efter kepsen och min leo-tröja. Du hittar likande keps HÄR, tröjan är köpt i Italien men googlade och hittade en superfräck tröja med djurprint från adidas HÄR.

Stickade tröjor är min craving såhär års. Jag älskar allt som är stickat för det är så galet mysigt att ha på sig. Om det inte sticks. Sticks det så blir jag galen och kastar tröjan. 🙈

Den här finstickade urfina tröjan använde jag mycket i våras, den är på REA nu och du hittar den HÄR.

(Åh vad saknade mitt ljusa hår när jag såg den här bilden – så synd att det var helt ohållbart och att mitt eget hår nu är helt förstört tack vare den förändringen. 😢)

Här nedan hittar du några fina stickade tröjor till bra priser!

Gul stickad (44% rabatt)// Creme stickad (58% rabatt)// Mönstrad rygg stickad (74% rabatt)

Ok, stövlar då? Jag är ju egentligen en stövlett-tjej och trivs så bra i den lite kortare varianten av stövel. Men så mycket snyggt det finns som är högre! Dessutom är det ju så skönt med högre stövlar när snön yr omkring oss sen.

Svarta boots (46% rabatt) // Bruna boots (53% rabatt) // Svarta kilklacksboots (44% rabatt)

Slutligen det här med jackor då! Äääääälskar fuskpälsen. Såååå snyggt! Är också sugen på den vita lite sportigare jackan. Sen kan det aldrig bli fel med en snygg jacka med fuskpälskrage på! Så snyggt!

Svart fuskpäls (55% rabatt) // Vit parkas (50% rabatt // Svart parkas med fuskpäls (30% rabatt)

Japp, där hade ni lite härliga höst och vintertids ifrån mig. Hoppas du hittar lite inspiration!

Kommentarer

  1. Anna

    Vill rekommendera ett märke som heter Ahkka och finns hos Ellos. Älskar min vinterjacka därifrån! Nu ska jag använda den för tredje året och den är precis lika fin som när den var ny. Har såklart inte använt den till ”slit o släng” men dagligen till vardags. I våras innan jag hängde undan den för säsongen fick den sig en tvätt med tillhörande torktumling med tennisbollar. Ja, den är helt klart den bästa jacka/kappa jag haft! Tipselitips!

  2. Carina

    Här i Piteå har vi haft minusgrader,i alla fall på kvällar/nätter, och snö kom det förra onsdagen ,men som tur var smälte den bort. Men igår så hade vi ett hejdundrande norrsken,var länge sedan det var som igår,magiskt.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers