Forbollsmorsa

Hej mina vänner!

Nu är vi äntligen hemma, har varit hemifrån sen 7.30 i morse. Milo hade fotbollsavslutning idag och hade matchsammandrag.

Kl 08.30 körde matchen igång! Fifasen så jag frös! Helt galet.

Åkte hem och klädde på mig lager på lager istället och tog på mig en ordentligt mössa.

Vi fick hoppa in och grilla hamburgare också. Så skönt! Att stå vid en grill när man är en fryslort var ju drömmen.

Det sprack upp sen men inte fasen hjälpte det. Det var svinkallt ändå!

Här var det hamburgerdags för alla killarna! Vilket gäng! ❤️ Tillsammans har det krigat bra på planen idag.

Vi avslutade kvällen med att åka iväg för att hämta en byrå i skogarna i Gnesta. Tidigare var vi iväg till Heby för att hämta en chiffonje. Blev själv kär i den så frågan är om den ska säljas eller om bag behåller den själv?

På vägen till Gnesta började vi fundera på om det verkligen var rätt? Typ, var det nu man kanske skulle bli rädd? Haha…. men det var en urgullig tjej som mötte oss där i skogen och jag fick med mig en byrå hem.

I veckan har jag möte med slottet som jag ska ha vernissagen på, så spännande!

Varför har det blivit såhär under mina ringar plötsligt? Alltså mina giftasringar? Huden spricker och är jätteöm. Jag har ju haft dem i hundra år liksom….har haft såhär någongång förut också men kan inte komma på vad som gör så det blir såhär?

Nä, nu är det soffmys kvar här. Imorgon fyller min människa år. Min fina människa! ❤️❤️❤️ Hela 38 år så snart är han äntligen ifatt mig. Haha….

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
5 years ago

Jag fick precis sådär under mina ringar också. Och jag har haft mina i många år också. Var utan ringar länge och sedan fungerade det igen.

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Så där blir jag med om jag tvättar händerna mycket och att dom inte torkar riktigt under ringen, gärna när jag använder handsprit också! Samt när jag smörjer in mina händer mycket och ofta. Är din slät på insidan? Inte min vilket gör att smuts hamnar där vilket jag också tror kan bidra. Det kliar och är ömt. Sen blir huden torr och fnasig. Vill också få bukt med detta problem.
Kramar! ❤

Norpan
Norpan
5 years ago

Köp Aloe Vera gel, finns på apoteket, smörj ofta och låt det lufta

Nästa inlägg

Utedag

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x