Härliga erbjudanden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex och Bobbys Superhair

Dags att berätta om lite erbjudanden igen. Vill du fynda maaaaaassa fin inredning tycker jag du ska satsa på att kika in hos Jotex. Med koden LOVEAUTUMN får du 20% rabatt på ett helt köp. Kan ej kombineras med andra rabatter & erbjudanden bara så du tänker på det.

Sittpuff // Matta // Ljusstakar // Spegel // Rullvagn // SoffbordSoffbord // Kuddfodral // Figur

Här har jag plockat ihop lite härliga saker till vardagsrummet. Tänk dig hotellkänsla, så snyggt!

Kolla in dessa snygga fåtöljer också. Kika också in de fina sittpuffarna med mässingsbotten som finns i flera färger. Det fantastiska marmorbordet är ”to die for”. Sånt vill jag ha!

Igår skickade jag ett sms till min vän Bobby. Förresten, han och hans man Jimi är typ världens mest härliga människor. Man får så mycket energi och blir så glad av dom där två. ❤️

Mamma har kört med Bobbys Superhair i 2 månader. Hon blev påverkad av reklamen och ville testa och köpte tillskottet. Häromdagen så berättade hon att hon kört i 2 månader som sagt och att hon var såååå nöjd. Mamma har problem med både torrt och tunt hår och nu hade det blivit sån otrolig skillnad. Mamma har aldrig hittat nåt som funkat för hennes hår så jag är verkligen glad att det här funkar på riktigt. Jo, sen visade hon naglarna också och de har också vuxit massor.

Skrev ett sms till Bobby för att ge lite feedback. Han blev såklart jättenöjd. Då berättade han att nu får man 20% rabatt om man köper 2 burkar och anger koden superhair20.

Lite info om produkten:

För er som missat, detta är alltså ett kosttillskott för hår, hud och naglar. Kosttillskottet är proppad med vitaminer som fungerar lite som bensin för håret. Det sätter fart på hårsäckarna som ligger i vilofas och snabbar på processen i de aktiva hårsäckarna. Detta innebär då såklart längre och tjockare hår! Även naglarna blir hårdare och växer fortare, och huden är oftast spotless!

Kapslarna innehåller en riklig mängd biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. I varje kapsel finns även MSM, Vitamin B5, Kisel, Linfröolja och Hirsextrakt. En noga sammansatt produkt för att boosta ditt hår på bästa sätt. Nu kan du som sagt passa på att fylla på skåpet där hemma med fler burkar! Lägg minst 2 burkar i kassan så får du 20% rabatt på din order med koden superhair20 – Passa på nu kanske när sommaren gjort håret mer slitet än vanligt. Du beställer HÄR!

Det var dagens tips det!

Återkommer strax med ett jättegott recept.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Prutt också.
Jag la en beställning hos jotex tidigare idag och missade alltså din rabattkod.
Aja, sånt är livet

Bobby Oduncu
Reply to  AnsoAnna
5 years ago

Testa gärna superhair 6-12 månaders för maximal effekt. Resultat märker de flesta redan efter två till tre månader, men då ska man absolut inte bara sluta där utan fortsätt helst några månader till för att stärka håret mer och mer. Själv har jag bitit på mina naglar sen jag var två tre år gammal nu är det omöjligt att bita på naglarna eftersom de både växer dubbelt så fort Men framför allt mina naglar är super starka de går inte ens av när jag försöker bita på dem. Hin blir också bättre, har du fler frågor får du jättegärna ställa dem direkt till mig antingen här eller på min instagram kram Bobby

Nästa inlägg

Sneekpeak

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x