GodmorgonSköna Söndag

Vacker konst på en ovanlig plats

Morning!

Söndag och vilodag. Vi har något som heter Mickelsmäss strax utanför vår lilla småstad idag. Vi brukar åka dit med idag känner jag att jag inte orkar med massa trängsel och människor. Kanske att jag hinner förbi ett loppis ute på landet i alla fall. Vi får se vad vi orkar?

Hur cool är inte denna Porsche med målning på huven? Så coolt!

Igår besökte vi Porsche center i Örebro. Där hade Birgitte Söndergaard en utställning med hennes målningar. Så häftigt! Porsche i Örebro hade verkligen tagit fram bilar så de skulle matcha hennes målningars färger. Blev såå maffigt där i bilhallen. 😍

Birgitte målar verkligen fantastiskt fint. Blev sååå inspirerad av henne. Två kreativa själar som möts gör ju ofta att man blir alldeles tossig. Haha…. Jag vill se mer av hennes konst. Tipsar om att följa henne på Instagram HÄR, hon är verkligen en superhärlig person och så otroligt talangfull. Blir alltid så fascinerad av kreativa människor.

Vi avslutade hemma i småstaden med att äta en bit mat på Pinchos. Älskar deras mat!

Tog en bild inne på deras toa där de har en sån spegel med massa lampor runt. Blir så häftigt i ögonen. Sen syns alla rynkor man någonsin samlat på sig också, tydligt…. haha.

Jahapp. Har en latdag känner jag. Skulle behövt gått upp och bakat lite bröd men jag orkar verkligen inte. Får spara det till någon dag då man har energi över.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers