Bloggen är er idag!

Morning!

Vaken sen 5 i morse, det är min nya tid. Då vaknar jag, varesig jag somnar 2 på natten eller tidigt på kvällen.

Idag är det tråktisdag igen hörni men fasen vad kul vi ska ha på bloggen. Här inne ska det flyga konfetti heeeeela dagen. Haha…undra just vem det är jag försöker lura? Jag har ingen speciell bloggkonfetti att bjuda på men jag tänkte jag kunde blogga på bara.

Kommer ni ihåg när ni fick bestämma en bloggdag? Kanske vi skulle ha en sån dag idag? Du bestämmer vad jag bloggar om idag. Ok? Skriv dina önskemål bland kommentarerna vetja…

Igår kvistade vi till Erikslund. Jag hade lite ärenden där och så skulle Elliot laga sin trasiga telefon.

Det är tur man spar sina gamla telefoner här hemma så att det alltid finns när någon behöver. Är inte det en typisk mammagrej att vara så inihelsickes försigkommen jämt? Va?

Medan vi väntade på att telefonen skulle lagas satte vi oss på Espresso House och fikade. Körde 3 i rad så det bara small om det. Jag var så sjukt trött igår så min hjärna hängde inte med överhuvudtaget, Milo spöade mig enkelt i 4 raka matcher. Fick svepa mitt kaffe och peppa mig själv för att visa var ”3 i rad skåpet” skulle stå. Haha….

Såhär ser Milos färg ut nu. Så snyggt, sådär skulle jag vilja ha ju. Han duschar ju rätt ofta med både gympa i skolan och fotbollsträningar så då går det ur rätt snabbt. Kanske har vi på lite nytt, beror på hur han känner?

Hepp, nu ska jag strax gå upp och väcka familjen. Sen tror jag det blir en promenad med lite styrketräning efteråt – om jag orkar? Haha… ni hör ju, karaktären är på topp!

Önska ämnen så ska jag försöka skriva om det ni vill.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnøve Irene Kjerstad
5 years ago

Godmorgon. Är uppe tidigt här med. vaknar runt halv 6. Men jag tycker det är ganska skönt.
Du undrade om bloggsaker…. Jo jag funderade på det sommarkafè som du hade förra sommaren. Blev det nått denna sommar? Det skulle vara kul att läsa om.
Ha nu en fabelaktig fin dag vidare. Det ska jag ha här.
Kram från Norge.

Natalie
Natalie
5 years ago

Skriv om du funderar på att skriva en bok (verkar ju hett inom bloggvärlden just nu)☺️ Vara fortsätt i samma anda, gillar att läsa om inredning, dina tavlor,matlagning,bakning,livet!

Maria
Maria
5 years ago

Hej Nina! Tack för en mysig blogg!
Jag skulle gärna vilja läsa mer om hur fu hanterar din hypokondri. Jag har själv hypokondri och vissa dagar kan jag inte tänka på annat än att jag förmodligen är dödssjuk. Kram!

AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Jag önskar se mer av ert hus. Så en tour around på insidan vore trevligt

Cajsa
Cajsa
5 years ago

Nina, jag tycker minsann att jag ser er i rutan inför programstart av Bytt är bytt

Margareta
5 years ago

Hej. Skulle vilja se en film när du sminkar dig.

Carina S
Carina S
5 years ago

Hej, mer tips på smink, skönhet, parfymer, krämer o sånt härligt, du kanske har sett o provat lite nyheter inför hösten Tack för en underbar blogg! Kram kram

Sara
Sara
5 years ago

Jag skulle gärna vilja ha tips på snygga kappor. Hittar ingen som faller mig i smaken, kanske har du något tips?

Therese Carlsson
Therese Carlsson
5 years ago

Jag skulle vilja att du visa hur man gör snygga ögonbryn. Som jag skrev innan till dig i sommar.Hade varit så snällt om du skulle vilja visa det.Kram

Ursula
Ursula
5 years ago

Gärna tips på snygga ögonbryn,läppglans o lite inredningstips. Ha en go tisdag ⚘

Sarah
Sarah
5 years ago

Fina Nina! Berätta gärna lite mer om vad du har märkt hjälper mot pms. Jag sliter varje månad och vill verkligen hitta nån väg som hjälper. Kram och tack för din fina blogg!

Therese
Therese
5 years ago

Jag skulle helt enkelt önska en veckomatsedel

Sofia
Sofia
5 years ago

Vill börja med att säga att jag älskar din blogg. Du skriver som det är, ser det ut som iallafall? Inte en massa ”content” som är väldigt vanligt på andra bloggar.

Eftersom du är utbildad MUA undrar jag om du kan tipsa om en snabb vardagssminkning utan att behöva använda tiotalsprodukter och tillbehör. Max 10 minuter får det ta. Just nu använder jag bara ansiktskräm, mascara och lipgloss, men känner att jag nog i min ålder (55) behöver lite mer hjälp på traven. Men vill inte se sminkad ut om du förstår. Naturligt snygg haha. Är det möjligt?

Linda B
Linda B
5 years ago

Jag tycker det är intressant när du skriver om hur ni resonerar kring sockerintag för Milo, vilka kosttillskott ni ger honom, tänderna, regler kring skärmtid mm.

Förresten, har så mycket äpplen, recept tips? Äppelrutor?
Kramis

Agneta
Agneta
5 years ago

Vad har du för tankar om döden?Jag vet att du går hos Carola.Men vad har du för tankar, tror du på ett liv efter detta.Min mamma dog i cancer för 16 år sen.Så för mig är döden något väldigt närvarande i mina tankar.Kram

Sara
Sara
5 years ago

Visst har du haft flera missfall? Skulle gärna vilja läsa om det om du vill dela med dig?

Nästa inlägg

Godaste äkta skagenröran

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x