Dagens TIPSShopping

Höstnytt

Fick en önskan om att tipsa om lite höstoutfits. Självklart kan jag göra det, sitter själv och kikar på massa höstnytt nu. Det är väl kanske det som är lite härligt med hösten. Alla kläder…. här har jag satt ihop några outfits att hämta inspiration ifrån.

Gul tröja HÄR // Svarta byxor HÄR // Vit kappa HÄR // Stövlett HÄR

Topp HÄR // Kjol HÄR // Jacka HÄR // Sneakers HÄR // Väska HÄR

Tröja HÄR // Jeans HÄR // Boots HÄR // Väska HÄR // Kappa HÄR

Här är 3 outfits som jag lätt skulle kunna bära själv. Så snyggt! Känner mig faktiskt riktigt laddad för hösten av någon konstig anledning. Det hör inte till vanligheterna ska ni veta. 😀

Kram Nina

Kommentarer

  1. Natalie

    Hej Nina, måste bara berätta att jag skyndade mig in på cellbes.se o beställde tunika o den fina koftan med guldknappar! De kom idag! Tinikan är så mycket snyggare i verkligheten än på bild o superskön! Blir även toppen med ett par strumpbyxor senare. Koftan var galet snygg, dressa med jeans el mer uppklätt! Toppen plagg!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers