Hannah 40 år

Godmorgon höll jag på att säga!

Jag vaknade för en timma sen, då var klockan 13. Wow – sovit som en tonåring här. Visst, jag var upp och käkade frukost och var vaken ett par timmar i morse men somnade sen om. Vi var hemma klockan 3 inatt så vi var nog en aningens trötta.

Vilken dag och vilken fest vi fick igår!

Började dagen med en mysig frukost på terassen. Den här terassen är verkligen magisk här i lägenheten. Vi älskar den!

Vi tog en liten promenad vid stranden och bland gatorna här. Så vackert allting. Allt från skyltar, blommor och citronträd.

Vi njöt av stranden sen. Köpte en varsin solstol och bara njöt av det perfekta vädret.

Avnjöt en lunch under palmerna innan vi tog oss hemåt för att fixa oss inför kalaset hos Hannah.

Såhär blev vår version av boheme! Det är Nette ni ser med mig på nedersta bilden. Hade egentligen en annan klänning från början men den blev för varm tyvärr, fick bli plan B. Alla smycken, väskan och mina coola sandaler är från Love Forever.

De här härliga människorna välkomnade oss till en magisk fest. Allt var så fint fixat. Utsmyckning, dukning, maten…ja men allt! Stället de bor på är verkligen magiskt på riktigt!

Känslan var verkligen boheme rakt igenom. Passade perfekt i miljön. Sen alla människor med bohemekläder och det där lättsamma. Många gick barfota. Så ljuvligt!

Vi hade så himla roligt! Åt gott, dansade, fick härlig sång av en kille som varit med i X-faktor Holland. En DJ skötte musiken…allt var perfekt!

Fina Hannah! Tack för en ljuvlig fest! Så glad att vi fick vara del av din stora dag! ❤️

I present av oss fick hon ett armband där det står ”Lord give me coffee to change the things i can and wine to accept the things i can’t”. Sen står det ”Finska pinnen Prutt”.

Armbandet har jag beställt av en vän till mig som heter Beatrice. Hon är så sjukt duktig alltså, jag bara älskar hennes smycken! Du måste kika in på hennes sida HÄR!

Bilder från min frukost i morse. Så gott på vår terass såklart. Vi har bekantat oss med grannarna här också. De är också här på semester men är från Skottland. Dom älskar Marbella lika mycket som vi. ❤️

Ja, nu ska vi nog ta tag i dagen. Klockan är ju redan halv 3! Jaja, det var det värt. Så kul fest! ❤️ Hannah kan det där med fest, det är en sak som är säker.

Imorgon bitti, snortidigt, åker vi hem igen. Hoppas att jag snart får återkomma, vi älskar stället och lägenheten är verkligen såå toppen! Skrev om det i förra inlägget för er som missade det.

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Marbella

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x