Shopping

Bohochic

Nu ska jag äntligen visa er lite av det som ska följa med till Marbella och Hannahs fest.

Åkte ju ut till bästa Terece och hälsade på i hennes showroom. Terece och Love Forever ska flytta så hon var i flyttagen. Ändå lyckades hon hitta såna otroligt vackra accessoarer, jag är sååå nöjd!

Kolla in den här drömmiga väskan! Alltså den är såååååå snygg! Åh!

Sen blir det massor med långa trähalsband och guldiga långa halsband. Ska också ha dessa urläckra sandaler på mig.

Armbandet är ”to die for” och kommer sitta som en smäck till min klänning. Jag valde en svart klänning som egentligen inte är typiskt bohemisk, inte alls faktiskt men jag stortrivdes i den och med rätt accessoarer så blir det hur boheme som helst!

Snart har mamma fixat klänningen också så jag får den. Behövde ha den lite kortare så inte de fina sandalerna inte försvinner.

Hepp, nu ska vi fortsätta rodda här ute på Bryggis. ❤️ Vi hörs sen!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers