Trädjäkel

Hej på er!

Vi kollar film här hemma men ville snabbt kika in och säga hej. En hemsk film som heter The Equalizer. Tony har sett den men ville se den igen. Det är med Denzel Washington, vi båda älskar honom som skådis!

Pappa har fällt ett träd bakom sitt företag och ringde för lite assistens. Fick nästan en chock när vi kom dit. Trädjäkeln var ju enorm, för att inte tala om allt den gav i vedväg. Wow! Det här trädet kommer värma både mamma o pappas och vårt hus en lång tid framöver.

Vi slet som små arbetsmyror. Tony bar stockar som i en ”Världens starkaste man” tävling. Nästan så man blev lite killig i *host host*.

Vi fick bort nästan allt innan det var dags att fara iväg på Milos fotbollsmatch. Tur mamma hade utfodrat barnen så han inte åkte på match med tom mage. Ibland är det bra när alla hjälps åt att pussla ihop allt.

Härligt att se honom kuta runt där på planen. Jag är en fotbollsmorsa med mycket inlevelse. Får ofta bita mig i tungan så jag inte ska skrika för mycket. Milo ser ni med nr: 12 på ryggen. Tussen! ❤️

Minns när jag var och tittade på Thedde efter jag slutat träna hans lag i innebandy. Han blängde upp på läktaren och den blicken sa inte ”Jaaaa mamma, vad kul att du skriker och överröstar alla när du hejar på mig”. Den sa mera ”Hååååååålll kääääääääääft”. Haha! Han fick nog av mitt gapande när jag var tränare i deras lag tror jag….

Elliot har ju ridit och tävlat i hästhoppning. Det blev enklare. Ja, för jag vågade inte titta, jag fick springa ut när det var hans tur. Fixade inte att se honom galoppera runt med dessa bjässar till djur hoppandes över hinder. Jag var liiiivrädd att han skulle flyga av och skada sig. Tony fick spela in och så tittade jag efteråt. Knäpp, i know!

Nä, nu måste jag koncentrera mig på filmen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hemmagjord mjukglass

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x