Verkligheten

Verkligheten

Hej!

Alltså, nu ska du få höra hur jag har det just nu. Bara sådär, direkt taget ur min verklighet absolut just nu.

Har ätit laktos, magen står som ett jehu! Alltså, vi pratar gravid i 7:e månaden svullen, nä 8:e. Jag får knappt luft, får panikkänslor och känslan av att magen ska sprängas.

Erkänner: Jag törs inte ta mina laktoenzymer eller vad dom heter. Dom är med och allt, men jag törs inte. Logiskt vet jag att det är det jag får i mig när jag äter/dricker laktosfritt, vilket jag gör varje dag. Men jag har nån sjuk spärr mot nya tabletter som jag inte lyckats reda ut ännu.

Munnen full, typ hela tiden. Kan inte sluta! 🙈

Erkänner: Jag är totalt sockertorsk, är så illa i träsket av mofflande av godis och onyttigheter så jag vet inte hur jag ska få slut på det? Frukosten går bra. Det är en bra nyttig frukost. Sen äter jag lunch…idag en tacotallrik. Sen är det som att dra igång ett tröskverk av onyttigheter. 2 öl, en glass, halv chokladkaka, halv påse bilar och klockan är kvart i sex! HJÄÄÄÄLP!

Har googlat sönder på bohemiska outfits. Jag har googlat och kollat i 2 timmar nu. Tony sover i förtältet å jag kan inte sluta googla men ändå hittar jag inget…..

Erkänner: Vi ska på Hannahs 40 årsfest i slutet på augusti. Temat är bohemisk. Så jäkla kul! Tony och jag ska åka utan barn så lite dåligt (läs mycket) samvete har jag och flygrädd som vanligt. Men jag vill verkligen gå, jag vill se hur dom bor och jag vill definitivt gå på hennes 40 årsskiva.

MEN, jag har en sån ”inte trivas alls med mig själv” period. Har gottat mig hela sommaren, gått upp några kilo och känner mig verkligen INTE fin. Hoppas ingen tycker att jag vikthetsar nu, fan man får så mycket skit idag när man gör det, jag vet. Men jag mår fasen inte bra såhär, jag vill vara ärlig. Jag försöker gilla mig själv såhär men jag trivs inte, kan inte hjälpa det. Det är inget man löser på några veckor heller i min ålder så någon quickfix finns inte. Alltså gäller det att hitta kläder som jag trivs och mår bra – därav detta googlande!

När jag till slut tröttnade på att googla klänningar så fastnade jag på roliga tweets. Ibland är sånt verkligen som balsam för själen. Här kommer några som jag hittade som jag fick skratta åt lite.

Minns tillbaka på Milos 2 första år i förskolan. We were just about to go nuts!

Haha, känner så igen mig. Har mens och har precis beklagar mig här ovan.

Japp, är precis likadan.

Hahaha!

Haha, just det har faktiskt aldrig slagit mig när jag tittar på en gravid mage.

🙈

”Varför hittar man aldrig bajs-emoijin när man behöver dom”.

HAHAHAHAHA! 😂

Ju fler ggr jag läser den här desto roligare blir den. 🤣

Älskar människor som gör sånt här! 😂

Nä, nu drar vi ut till Långe Eric, återkommer när jag har något vettigt att komma med. Ibland blir det sånt här dravel liksom….

Kram Nina

Kommentarer

 1. Nina

  Känner igen mig i allt va du skriver.Sommaren sätter sina spår tyvärr.Spärren finns liksom inte,tröttsamt. Kör hårt när du finner den. Kram Nina

 2. Petr

  Tänk så konstigt det där är hur man känner sig. I tisdags när jag o min man spontant åkte in till Stockholm o bodde hotell ville jag göra mig lite fin(har inte sminkat eller klätt upp mig på hela semestern 🙈) då hade jag dig som förebild i huvudet, eftersom du alltid är så fin o jag gillar din stil❤️

 3. Anna

  Jag vet ju att du helst inte käkar piller, men Magdalena Graafs ”All in one boost” hjälper jättebra mot sötsug. Testa, jag blev piggare av dem och gick ner ett par kilo på kuppen:)
  Sen vill jag passa på att säga att jag tycker du är jättefin!!!!!!!! Vart kommer den fina klänningen ifrån som du visar bild på??

  1. niinis
   niinis

   Åh jag vet inte vilken sida det var? Har letat men inte hittat den mer. 🙈

   Maggans piller är såååå jäkla bra! MEN, de innehåller preparat som jag inte tål och är allergisk mot. Såååå jäkla synd! 😴

   Kram

 4. Eva

  Åh vet precis 😖 sockret är så … bara hoppar in i munnen efter det stängt av hjärnan. O sen sitter man där med fläsket. Som man borde vara stolt över,för man är ju den man är oavsett vikt. Men alla som går ner i vikt är ju duktiga. Alla med några gram för mycket riskerar ju alla möjliga sjukdomar. O dessutom så ska man bara ta sånt som är nyttigt för tarmen så bajset är lagom konsistens o allt vad det kan va. O tja, med 25 kg för mycket chokladvolanger man tryckt i sig känner man sig ibland så in i bänken värdelös. För är man smal är man duktig o hälsosam. Men det är ju egentligen inte sånt, för som sagt,vi är den vi är oavsett utseende. O du verkar vara en genomgo o härlig person💜

 5. Sofia

  Åh jag vet precis hur du känner. Vill verkligen inte visa mig ute just nu haha och vill definitivt inte köpa nya kläder i större storlek…. Som någon annan föreslog, Indiska har många fina klänningar och tunikor i bohotema. Kul med party i Marbella, det skulle inte jag heller vilja missa.

  1. niinis
   niinis

   Så jobbigt att känna så, inte kul alls. 😞❤️ Ja, ser fram emot fest på Marbella. Har aldrig varit där heller. 😀🙌🏻😍

 6. Maria

  Jag har exakt samma känsla som du efter semester och ätfrossa. På måndag börjar jobb och då tar jag tag i det med mat och motion. Ser fram emot det faktiskt för jag vet att jag kommer må bra av det. Tack för att du delar med dig. Du inspirerade mig mycket med inlägget om bryggan och avskavda nagellacket ❤️ Även inlägget om förklimakteriet har hjälpt mig förstå delar av mitt eget mående. Hoppas att vetskapen om att du hjälpt mig kan få dig på lite mer positiva tankar! Kram

  1. niinis
   niinis

   Åh vad fint skrivet. Jag blir såklart överlycklig om jag kan ha hjälpt någon annan. Det är ju fantastiskt! ❤️ Kramar

 7. Carina S

  Titta på Indiska, många snygga bohemiska maxiklänningar där 👍 jag tycker alltid du ser pigg o fräsch ut! Men jag förstår din tanke gång.. känner igen mig själv där. Kram

 8. Malin

  Åh, jag önskar att jag kunde skriva något som kunde mildra din känsla du har om dig själv just nu! Jag tycker att du ser lika snygg och fräsch ut som du alltid gör. Men jag känner så väl igen mig i det du beskriver. Och känslan av att panikleta nya kläder! 😞 Och det är inte lätt att kämpa mot sockersug. Kanske du har en bättre känsla redan imorgon. 😊 Stor kram!

 9. Jeanette

  Jag tycker alltid du ser så snygg o fräsch ut! Men spelar ingen roll vad andra säger om man inte känner sig ok själv.

  1. niinis
   niinis

   Men Gullis! Vad snäll du är…. ❤️ Som du skriver. När man känner sig som man gör så brukar det vara svårt att tänka annorlunda.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers