Ullared och sen Böda

Hej raringar!

Vi är framme på Böda. Här stod campingen och välkomnade oss med öppna armar kändes det som. Redan innan vi fått upp förtältet så hade två karlar redan varit fram och hjälpt oss på olika sätt.

Dagen började dock med ytterligare en dag på Ullared. Såg att någon skrev att det var White Trash med Ullared. Då är väl jag och Tony white trash då. Det kan och får man ju tycka hur mycket man vill. Jag gillar Ullared och känner att det nästan är en Svensk tradition att åtminstone ha besökt det en gång, white trash eller inte. Där finns sånt som man hittar i vanliga butiker i vanliga städer men till lägre priser.

De människor jag såg där idag var alla sorters människor och från olika ursprung. Träffade t.o.m nära vänner från vår hemstad utan att veta av varandra. Snacka om att man blir förvånad. Haha….

I alla fall. Nu när jag blivit 40+ så orkar jag liksom inte ha förutfattade meningar om saker eller vara dömande med allt. Jag vill besöka ställen, träffa människor, uppleva nya saker och sedan bilda min egna uppfattning. Visst kan jag väl tycka olika saker jag också men jag lägger liksom ingen värdering vid det. Jag orkar liksom inte. Det finns så jäkla mycket tråkigheter och saker som det ska tyckas och tänkas om så jag blir helt matt. Jag låter liksom saker vara som dom är. Försöker verkligen att se på allt med öppna och tillåtande ögon på nåt sätt. Det har gjort att jag befriat mig själv lite, alltså tagit bort saker som på något sätt stört mig. Svårt att förklara men jag hoppas ni förstår vad jag menar?

I alla fall….här på väg mot Gekås igen. Vi skulle nog inte kört en dag 2 om det inte hade varit för att jag tappade min jacka ifrån vagnen när vi gick där igår. Vi blev såklart tvungna att hämta den och tog en liten runda samtidigt. Redan 10 min efter att jag tappat den hade personalen lagt in den i kundtjänst. ❤️

Två gående föräldrar och ett barn som tröck ned sig i en kundkorg. Milo orkade inte gå runt idag så det passade ju perfekt. Med tanke på mina ömma tår hade det varit jäkligt gött att ligga i den också. När ska de tillverka kundkorgar som vuxna får plats i är min undran?

Sedan var det dags att åka vidare mot Böda. Vi stannade till i Bredaryd och käkade på Wärdhuset. God mat och mysigt där. Man fick t.o.m mjukglass till efterrätt!

Somnade som en liten gris efter maten och vaknade upp såhär. HAHAHAHA! Läsbrillorna, hatten och nackkudde på. Fifan så snygg man är alltså. Va? Här reser man med klass…. Bara Louis Vuitton koffertarna som saknas ju.

Såhär satt jag halva vägen. Fötterna i Tonys knä kan vara det mysigaste när man åker långt. Sen att man får in bälteshållaren i låret och krokig rygg, ja det får det väl vara värt!

När man väl åkte över Ölandsbron visste man att det var nära. Älskar den känslan, då vet man att snart får man lite lugn och ro och avkoppling på en av Sveriges bästa campingar.

Här vaknade den lille i baksätet till liv också. Så förväntansfull och glad! ❤️

Han var snabb att ta sig till skateparken. Swosch sa det så hade han bytt om och kvistat dit. Jag är lite orolig sådär så jag gick efter honom efter en stund. Vågar inte låts honom vara själv där om han gör sig illa eller nåt.

Det första vi gjorde var att bygga upp förtältet. Sen var det de roliga kvar. Piffet! Nu såg ni också var grejerna vi köpte var tänkta till. Till vårt förtält så vi fick till lite mys!

Mysigt blev det, det kan jag lova! Vi sitter här nu och myser. Alla ljusen i lyktorna är tända, jag sitter under en filt i den uppblåsbara fåtöljen. Det blåser lite utanför men det är inget vi känner av då förtältet är så tätt.

Såhär slut var Milo när han kört färdigt i parken. Haha…. det kommer bli bra träning för hans del denna veckan.

Vi avslutade kvällen me att äta mat ifrån det nya stället. Lite nyttigare varianter av mat och väldigt fräscht ställe!

Well well. Ska ta mer bilder på allt imorgon så ni får se hur vi har det här. Nu är jag såååå trött och ska nog snart krypa ned i sängen. Klockan är efter halv 11 så det börjar bli sovtid för mig. Imorgon får vi börja rocka campingen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
5 years ago

Vi är också på Böda, har aldrig varit här förut men det är ju alldeles underbart! Dock inte så mycket lugn och ro med två 5-åringar som tycker att de är jättestora och kan gå själva överallt

Minna
Minna
5 years ago

Absolut inget mot Er angående Ullared. Nä vet jag generaliserar men här verkligen försökt se från annat perspektiv men lovar ge det en chans igenKram

Maria
Maria
Reply to  Minna
5 years ago

Har aldrig förstått grejen med att åka 50 mil för att handla tvättmedel, tandkräm och lyktor som finns överallt till lika bra priser, rusta tex.

niinis
niinis
Reply to  Maria
5 years ago

Haha! Gör du verkligen inte det? Det är ju hela grejen runtom kring liksom. Det är semester, man kvistar förbi Gekås.
Campar. Tar en öl. Myser. Shoppar eller bara tittar.

Vi åker dit för hela grejen liksom. Komma iväg, åka långt, campa, ha ett resmål. Så resonerar vi i alla fall….

Å vi gillart, men andra behöver absolut inte göra det! Inte alls!

Jennika Hultman
Jennika Hultman
5 years ago

Ååååå va mycket fint du fyndat på Ullared:))
Vi var på Böda i sommar i 10 dar o det är verkligen Sveriges härligaste camping o strand o vädret var ju på topp hela tiden så det kunde inte bli bättreHa en toppen semester☀️

Ullis
Ullis
5 years ago

Hej, kul att fynda lite på Ullared Härligt nu med Öland

Lite trist med sådana kommentarer som white trash.. otroligt nedsättande om man tänker! .
Ibland kan man tänka till lite extra innan man skriver och fundera vilka signaler som sänds. Tråkigt när behovet att sätta ned andra finns men säger mest om personen själv! Så därför struntar vi i den och går vidare!
Ha en fantastisk semester och njut! Tack för att du delar med dig så generöst i med-och motgång!
Kram ❤️❤️❤️

Katrin
Katrin
5 years ago

Vad fint ni gjort det! Ser ut att bli en härlig semester
Och vad larvigt att kalla Ullared WT, det är ju en affär, för guds skull… Att folk ens orkar bry sig var man handlar? Bara att skratta åt att de ör så sorgliga.
Kram och njut! Ska du bada i havet med i sommar?

A
A
5 years ago

Men så mysigt du gjort i erat förtält:) Kan du inte fota så man får se helheten, gillar hur du alltid får till det så mysigt..
Älskar Ullared, har dock bara varit där 1 gång pga av avståndet från Norrbotten:):)

Ha de bäst på Böda
Kram /A

Carina
Carina
5 years ago

Oh va mysigt i förtältet blir lite avundsjuk på detta. Har campat myrket i mitt liv, men aldrig fått till det så

Kajsa
Kajsa
5 years ago

Du har den där förmågan att ”få till det”, att med rätt detaljer skapa myset och trivselfaktorn! Önskar er en härlig vecka!!!☀️

Annika K
Annika K
5 years ago

Det ser kanonmysigt ut 🙂

Karin
Karin
5 years ago

Blir lite orolig över hur du sitter i bilen. Smällar det så råkar du illa ut.

Nästa inlägg

Ullaredsfynd

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x