Söndagstips

Tänkte mig lite Söndagstips! Kanske lite kul helst om man kan fynda lite på köpet. Jag är såå sugen på att fixa hemma nu vilket egentligen är konstigt nu när det är så varmt! Men jag drömmer om ett härligt svalt och snyggt sovrum!

Korg // Kruka // Matta // Sänghimmel // Kuddfodral //

Vårt sovrum står på tur att fixas med nämligen. Vill ha in en mysig matta, lite härliga textilier i form av kuddar och en sänghimmel. Lite fina krukor och en stor korg som man gömma tvätt i t ex. Just nu har Ellos 20% på heminredning (allt utom möbler) så rusa in och kika!

Cover all mix // Tri Brow // Eye base primer // Mixing Liquid // Microshadow Trio // Blush // Stardust

Här har jag listat några favoriter från Make Up Store som just nu har 20% rabatt på allt.

När jag gick makeup artist utbildningen så var det Make Up Stores skola (International Makeup Center). Allt smink jag använde i skolan var Make Up Stores. Så jag har fått många favoriter från det märket som faktiskt hållit i sig.

Cover All Mix är typ en av jordens bästa concealer. Det gröna neutraliserar rött, den röda tar bort blått (inne i ögonvrån t ex) och den beiga är bra på att täcka finnar och andra blemmor.

Ögonskuggorna från Make Up Store är världens bästa på sitt pigment. Släpper ifrån sig kraftigt med färg och är bara hur bra som helst! Samma med rougen!

Primern som håller kvar skuggor är GRYM. Den kan man ha en festnatt, sova med smink och vakna upp lika snygg på morgonen! På sant!

Mixing liquid är ett måste i sminkväskan. En allround grej som kan användas till många saker. Som primer, för att fästa lösa ögonskuggor, för att göra smink vattenfast, för att blanda med vanliga ögonskuggor för att trycka ut mer pigment ur dem.

1// HÄR 2// HÄR 3// HÄR 4// HÄR 5// HÄR

Nelly har en stor REA som pågår. Jag hittade massor som jag vill ha därifrån. Upp till så högt som 80% rabatt såg jag….på det jag visar var det upp till 50%.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bästa starten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x