Rockade ringen

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Halloj och gokväll!

Sitter ute på altanen och njuter av en ljummen kväll. Ska hoppa i bubbelkoppen här snart, sen blir det till att tillbringa resten av kvällen i badrocken. ❤️ Så jädrans skönt! Ett ”aber” bara, vi har INGEN godis hemma och jag har PMS. What da f***?

Känns som jag skulle kunna gå bärsärk och leta sönder i alla skrymslen och vrån. Idag är en sån dag! Måste få något sött, annars går jag sönder. Tänk att man kan bli så sugen på något ibland?!

Idag for vi ut till Bryggholmen som planerat. Milo var laddad så det brann i brallorna – idag skulle det åkas badring!

Först skulle flytvästen testas ordentligt. Funkade den i vattnet verkligen? Haha…Milo var liten sist när han provade att simma i flytvästen och var riktigt fascinerad över hur bra den funkade!

Sedan bar det iväg. Jag satt lite smånervös på bryggan. Ja vafasen, man är ju inte katastroftänkare för intet liksom. Vi hittar oro i precis allt ju.

Tack och lov så gick allt finemang! Han for inte av nångång och skrek av förtjusning. Varv efter varv avverkades på sjön där ute och jag kunde t.o.m släppa blicken till slut.

Åh herre vad jag kan vara avis på morsor som är sådär supersoooft och bara chillar vid såna här tillfällen. Var lycklig om du är sån.

Den här bryggan har jag klivit upp på sedan första gången jag besökte den här ön någongång i slutet av 80 talet. Jag älskar den här ön och allt med den.

Idag hade jag på min min favvoklänning igen. Så skön så det är inte klokt. Materialet är sådär tungt och det faller sådär härligt, blir inte skrynkligt alls heller. Ingen mage syns heller…. wiooooo! Ett stort favvoplagg denna sommaren!

Mattan jag står på är också ny. Passar så fint på baksidan. Vill ha den där naturkänslan på något sätt. Det är väl så Ernst jobbar också? ❤️ Haha…. naturfärger och sånt. Lite korgigt och härligt.

Hepp, nu är det dags att hoppa i plurret. Blir nog nakenbad ikväll även om grannen har balkongdörren öppen. Ja då riskerar man att de kommer ut och sätter sig och då blir det en lång badstund innan man kan komma ut. Haha….

Ha en mysig kväll och helg nu hjärtana! Tack för alla klick på hjärtat, ni gör min dag.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Havrefrallor med crunch

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x