Fina Strängnäs

Godmorgon!

Det här inlägget skrev jag igår kväll men glömde visst trycka på publiceringsknappen. Här kommer det i alla fall nu då……

Oj vilket sent hej ifrån mig hörni. Har påbörjat ett inlägg flera ggr men kommit av mig varje gång. Nu jäklar ska det bli av i alla fall.

Idag på förmiddagen var vi ute och sprang igen. Dock så blev jag så sjukt yr (vätskebrist och alldeles för varmt då vi sprang mitt på dagen) så jag fick gå sista biten. Tog nog ut mig lite för mycket. Å ni som vet hur en hypokondriker funkar så betyder ju det här att jag typ aldrig mer kommer våga springa.

Den här färgen lyckades jag i alla fall få ihop efteråt. Kräfta De Luxe. Den rödaste signalkräfta du kan hitta liksom. Här ser ni fransarna också….

Efteråt blev det gofrukost på altanen. Jag drack också lite vätskeersättning och massa vatten. Gofrukosten är kvarg och turkisk yoghurt blandat, sen ska det vara svenska jordgubbar och blåbär uppepå!

Köpte gräs till altanen igår. Två såna här stora. Har för mig de hette Jungfruhirs. Det var så himla fint!

En snabblunch i solen (med karln dyrkande solen som vanligt) innan vi for vidare mot Strängnäs. Vi har pratat om att åka dit i flera dagar och ta med Magnus som är så himla låst med sin fot. Valla exet lite liksom.

Strängnäs bjöd på kanonväder också!

Fantastiska hamnen i Strängnäs är verkligen vacker. Har du möjlighet så åk dit nångång. Mycket mysiga små matställen, glass från Slagsta, minigolf och allmänt mys.

Milo matade fiskarna, som ni ser har han mobilen i handen men bara för att ta bild. Den låg i min väska hela tiden! Heja oss! Han fick ha den i bilen på vägen hem sen.

När vi stod där så kikade jag på alla båtar som låg där. Att vara ute med båten är lite samma lika som att ha husvagn. Förutom att jag inte sitter och är rädd hela tiden när vi sitter i husvagnen. I en båt skulle jag vara konstant rädd. Fy fasen!

Vi kvistade förbi en jättestor lekpark och detta lilla utegym. Tony gjorde 100 stycken med den här maskinen. Jag gjorde 10 och tyckte DET var slitigt.

Tony är sådär bonnstark. Eller råstark kanske man säger? Det är inte så konstigt att saker går sönder som han sätter vantarna i här hemma.

”Öppna den här” säger jag och så tar han tag i det. Antingen så går hela skiten sönder eller så öppnar han den utan en min. Vet t ex inte hur många uteskyfflar och krattor han pajat? Haha….

Självklart testade vi glassen från Slagsta! Jag tog laktosfri, päron och mango persika. Så gott!

Haha! En riktig minigolflirare va? Räknehäfte och en golfklubba så är man hemma.

Milo var sååå duktig! Fick spik och hängde med riktigt bra. Själv sög jag fett! Så kasst har jag väl aldrig spelat. Tony kammade hem hela skiten.

Well well. Imorgon (läs idag) åker vi till storstan hela konkarongen så nu måste jag sova!

Tack för du läser här inne hos mig, klicka gärna i hjärtat så jag vet att du är här!

Hörs lite senare hörni, klockan är halv sex och jag måste upp och jobba lite innan vi åker mot Stockholm.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fransar och bad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x