Godnatt

Fransar och bad

Hej rarisar! 💕

Idag blev det en tur bort till Knivsta. Fick nämligen svar på mina frågor på Instagram angående franssstylist. Jag snarkade halva tiden typ som hon höll på. 😅 Ska ta bild på dom imorgon så får ni se.

Under tiden som jag gjorde fransar så besökte Tony och Milo det fina badet bredvid. Milo hoppade väl i från bryggan sådär en 157 ggr sa Tony. Det är bra skit det!

De 3 timmarna framför TV-spelet var redan avklarade så vi kunde vara ute länge. Haha! Ja ni som läste TV-spelsinlägget lite högre upp vet vad jag menar. Det är faktiskt helt otroligt hur bra det funkar, Thank god! 🙏🏻💕

Vi var också förbi blomsterlandet och inhandlade lite grönt! Ska visa er imorgon. Hittade ett långt jäkla gräs som jag verkligen letat efter….äntligen hittade jag det. Perfekt!

Nu börjar jag bli lite trött i mössan här förstår ni. Dags att nanna kudden.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers