Spontandag till storstan

Hej hej!

Lotta på Liseberg på TV:n och jag i soffan. Nåt skit är på gång. Har börjat hosta och har kill i halsen, så som det brukar kännas när något skit är på G. Var fasen har jag fångat upp en sån här skitbakterie nu kan man ju undra? Ska dricka massor med vatten, vägrar att bli sjuk!

Hörni idag blev det en spontantripp till storstaden. Vi blev lite rastlösa mitt på dagen och kände att det var dags att göra något.

Vi stannade till på Fridays vid Kungsträdgården. Hungriga som helskotta var vi hela högen också.

Så glad att se min karl i solglajjer igen. Han har inte haft linser på en hel evighet men nu så. Han är så fin så! ❤ Äntligen kan han ha sina snygga Ray Ban som han fick i födelsedagspresent. Han har haft så sjukt svårt att hitta linser som funkar. Jag har suckat och sagt att han känner efter för mycket hur linserna känns, börjar man tänka på att man är torr i ögonen och att det kliar så kan du ju fethaja att det gör det på en sekund. Så funkar den mänskliga hjärnan tror jag. En hypokondriker vet vad hon talar om liksom. Jag tyckte maten var sådär helt ärligt. Milo och Tony gillade sitt. Jag åt kyckling och även om det stod att den skulle vara juicy var den torr som en skosula. Ingen sallad till heller….bara en torr kycklingfilé, strips och en sås. Lite trist måste jag säga. Rätten kostade ändå 200 spänn. Nä…det var inte bra faktiskt. Tony gillade sin ceasarsallad och Milo sin hamburgare i alla fall så då får vi väl ge medelbetyget då kanske? Tur jag beställde sötpotatis till som jag åt istället för strips, dom var goda.

Vi satt länge i Kungsträdgården efteråt och bara mös. Det är så vackert där verkligen. Så rogivande att kolla på fontänerna som sprutar vatten. Blåsten tar ibland tag i vattnet och skjutsar upp på alla som sitter där….men mitt i sommaren är det ju bara kul.

Vi blev lite sugna på att sova kvar i storstan och spontant ta in på hotell. Men vi hittade inget bra, de som var bra kostade runt 3000-4000 per natt. Det kändes lite väl saftigt kan jag tycka. Så spontana skulle vi faktiskt inte vara. Såg ett rum man kunde boka för 35000 per natt, en presidentsvit. Då kan man kalla sig spontan om man skulle ta in på den. Haha…. fifan. 35000 lök per natt.

Hörni, apropå något helt annat? Har ni tips på franstjej som är duktig, snabb och har tider nu? Min franstjej är på semester och jag står inte ut med mina spindelben som är kvar. Tipsa gärna i kommentarsfältet, jag är beredd att åka en bit om det skulle behövas!

Nu ska jag äta Tonys hembakade scones. Iiiiiih…. ja han svängde ihop mina glutenfria scones efter mitt recept. Hur duktig! Ska ta bild på dom och visa imorgon!

Ha en fin kväll nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Tips på prisvärt hotell om ni vill vara spontana framöver; first hotel Fridhemsplan- deras svit är outstanding med tanke på pris.
Även deras andra rum med bastu är ett prisvärt tips.

Annica
Annica
5 years ago

Hej läserdin underbara blogg dagligen, nästan så man önskar man var en del av eran härligt småtokiga familj (fast då får du fixa fram en härlig kille på ca 50 åt mig först, han du tipsade om verkar ju inte helt fel men för ung, hur har det gått förresten?) Ok, inte det jag skulle skriva, tänkte tipsa om en bra tablett när man börjar känna av en förkylning, precis vad jag gjorde igår på min första semesterdag är väl så det blir ofta tyvärr. Köp Esberitox forte, man ska ta en tablett två ggr om dagen, testa det vetja om du inte redan gjort det. Ha en härlig sommar och krya på dig! Kramen!

Mia
Mia
5 years ago

Lashes by warma , ligger i Bålsta , kolla om hon har tider , toppentjej på salong individ.

Sofia
Sofia
5 years ago

Tips – testa appen Hotel Tonight om ni vill boka hotell i sista minuten. Hotellen lägger ut lediga rum till bra priser.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
5 years ago

Tack för tips, den verkar grym!

Susanne
Susanne
5 years ago

Hej!
Det ligger flera olika Scandic hotell i stan som inte kostar allt för mycket 🙂

Nästa inlägg

Sommarfavoriter

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x