Så lovely!

Halloj! ❤

Idag fick vi en dag ute på underbara Bryggis. En liten ö utanför småstaden med 101 stugor. Några permanentboende också.

Magnus mamma fyllde år idag och enligt tradition så åker vi ut och hälsar på. Så mysigt där ute på ön verkligen.

Ja ni som bor såpass till kan kanske se till botten hos er. Mälaren är en skithög till sjö. Haha…. i alla fall i närheten av oss. Dock så tyckte jag den här bilden blev lite cool med kedjan och spindelnätet.

Efter vi ätit så gick vi ner till vattnet. Milo badade och jobbade hårt med att försöka få i äldsta brorsan. Det var nära några ggr men nä…. det var nästan så man hoppades lite. Thedde slängde i honom säkert 30 gg så det hade inte varit annat än rättvist.

Båtfärden hem satt jag på golvet. F.d svärfarsan har en båt som går som ett skållat troll. Tycker det är sååååå obehagligt när det går för fort och det kommer lite vågor.

Ja ja, jag är inte modigare än så. Jag är fullkomligen livrädd faktiskt. Försöker febrilt att inte skrämma Milo. Han kollade bara på mig när jag satt där på golvet och sen njööööt han för fulla muggar av den snabba färden.

Vi avslutade med ett besök på Pinchos. Vi fick gå ned och kolla på nedervåningen som är alldeles nybyggt. Shit så fint det var! Gillar Pinchos inredning! Den är ju lika rakt igenom. Började klura på att kanske köra ett event där.

Nä, nu är jag helt slut. Sjöluften är uttröttande. Får se vädret i veckan men är det ok far vi ut igen i veckan så Milo kan få brassa lite ring.

Jag skulle aldrig falla mig in. Kan inte fatta att jag åkt vattenskidor och älskat sånt förr? Hur kan man plötsligt sluta gilla sånt? Det är ju märkligt på riktigt ju. Beror det på att man fött barn? Varför liksom? Man är ju samma person ju.

Fin kväll till dig! ❤

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snyggaste klänningarna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x