FREDAGSLISTAN

Godmorgon raringar!

Idag är det FINFREDAG. Jag som just igår berättade hur skönt det är att bara strutta omkring ful. Ikväll har kompis Maria kalas då hon fyller år så då får jag ta min FINFREDAG då istället. ‍♀️ Vi kickar igår dagen med en Fredagslista!

VECKANS BÄSTA: Att hela familjen går runt och har semester. Älskar oss när vi är lediga. Vi tar dagarna som de kommer. Ligger i sängen länge. Skrotar och donar.

VECKANS OBSESSION: Att få färdig baksidan. Jag blir verkligen obsessed. Det måste hända NU NU NU och det ska bli KLART KLART KLART!

VECKANS JACKPOTT: Att vi strukturerat om TV-spels och skärmtiden här hemma. Är så förvånad över hur bra det gått med nya restriktioner och regler. Inte en sur min från Milo. Han har godkänt allt och håller bra ordning på tiderna, när han får och inte. Heja oss alla! Det blev verkligen en jackpot!

VECKANS ROLIGASTE: När vi fick se Sverige gå vidare till kvartsfinal.

VECKANS LÄSNING: Är genuint avis på alla människor som tar sig tiden att läsa en bok. Jag får inte till det, hur jag än försöker. Ge mig gärna tips!

VECKANS PODD: Ja det måste väl bli min och Gerts som aldrig kommer ut. Har skrivit med ”gubbarna” och det enda som är är att det har fastnat lite i var podden ska ligga på för plattform. Sen är det semestertider så jag gissar att jag och Gert får ta nya tag i höst. Vi får se? Minsta förändring så hojtar jag!

VECKANS INSIKT: Att jag, och många med mig, måste lära oss att inte vara så godtrogna jämt. Det är min största akilleshäl i livet. Jag litar på att människor alltid vill gott och sen blir jag ledsen och jätteförvånad när dom inte vill det.

VECKANS TIPS: Gå ut i skogen om du är ledsen. Skogen är otroligt läkande och helande för våra själar. Utbrända rekommenderas att vistas mycket i skogen. Men när du är där, akta dig för de vidriga fästingarna. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
5 years ago

Hej! Berätta gärna hur ni strukturerat upp skärmtiderna. Här får tjatas och tjatas konstant…. kram

niinis
niinis
Reply to  Sarah
5 years ago

Tänkte skriva ett inlägg on det för det är många som säger att de är i samma sits! ❤️

Nästa inlägg

Lyckotårar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x