Aktiv dag

Go’kväll finisar!

Åh, nyduschad i soffan och helt slut efter en hemmafix dag. Det har varit riktigt mysigt att bara ha varit hemma och fått massor gjort.

Tänkte på en sak, det är också väldigt mycket laga mat, plocka i och ur diskmaskin, tvätta, hänga tvätt osv utöver det andra fixet. Men fasen vad härligt det är när man tvättat några maskiner tvätt och all disk är borta.

Dagen började såklart på baksidan. Tänk vad kul man kan ha med högsommarvärme, lite vatten i en kanna och en gräsmatta? Iskallt vatten också.

När poolen just fyllts på studsade han ivrigt i. Den höll en temp på 22 grader från start då vi hjälpte till med varmvatten. Jag hade ju typ dött…. Minst 30 gradigt vatten så kanske jag kan hoppa i. Men under det…. ”No way José”!

Shit som han plaskade! I timmar verkligen. Ur och i. Hoppa studsmatta och så i igen. Åh, ibland önskar jag man fick bli barn igen, bara för en kort stund….bara för att känna hur det kändes allting. Allt var så härligt ju.

En liten ”unicorn” och en melon har flyttat in i poolen också. Vi testade med att ställa ett glas med vatten i och de funkade utmärkt.

Idag spraymålade jag våra flätade stora korgar svarta. De hade stått ute efter flytten och såg så dassiga ut, men oj vad bra det blev med lite lackfärg på. Sedan fyllde vi dem med en glasvas och massa härliga ormbunkar från tomten. Får se hur länge de håller?

Ut på tur aldrig sur! Idag jäklar i min lilla låda fick hojarna åka.

Efter ett litet fall i buskarna fick Milo en sticka i stortån. Det blev snabbt fixat där på asfaltsmarken.

I buskarna stod nån jävla gubbe och kastade äppelkart på oss. Vi blev förbannade och skrek – näääääärå, skoja bara! Haha! Det var Tony som trodde att vi inte skulle fatta var de konstiga kulorna (äppelkarten) kom ifrån. Knöppgök!

Sen hem och göra kväll. Dusch och chill. Nu sover han så gott sötisen. Jag med om exakt 30 sekunder så jag säger Gonatt till er nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

Fullt upp! Härligt med fint väder 🙂

Tess
Tess
5 years ago

Mysigt med bubbelbad Vi har också ett som uppskattas av hela familjen! Var har du köpt enhörning och melon?

niinis
niinis
Reply to  Tess
5 years ago

Ja det är så jädrans härligt! Dom är från Rusta!

Nästa inlägg

Baksidefix

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x