Sverige till kvartsfinal fifasen

JAAAAAAAAAAAAA!!!! Sverige är i kvartsfinaaaaaaaaaaaal!

Herreminjeee vad nervöst det var. Jag fick t.o.m gå till Hälsokostaffären när det hade gått en halvtimma i andra. Blev alldeles för nervös så jag klarade inte av att titta. Haha!

Det var ett taggat gäng som tog sig till Players idag för att se fotbollen! Milo har en svensk flagga på kinden men den kom inte med. Det är de finska höga kindbenen som döljer det.

 

Här syns det lite bättre. Han hade mest Youtube stund denna matchen men vad gör det när man är Sverigekittad.

 

Det var kanonstämning på Players. Tjo och tjim, skrik och hög volym. Så spännande! Jag får VM -94 känslor över detta. Bara att jag är 24 år äldre. Say what?! Så sjukt! Tony var liksom 14 år då! Hahaha….huuuu vad obehagligt allt blir när man räknar bakåt i tiden. Själv levde man lajvet, festade järnet och njöt av Sveriges framgångar i ett tropiskt varmt Sverige. Hade inga barn då ens. Tony fick inte ens köra moppe. Han hade liksom en fotbollsbok då som man samlade klistermärken på fotbollsspelarna i. Haha…. lilla hjärtat! ❤

 

Sååååå härlig känsla när vi sedan knatade mot bilen. Varmt och soligt, sen gick Sverige vidare till kvartsfinal. Kan inte bli bättre!

 

Tony tar alltid bild när vi just blivit fotade. Alltid! Såhär blev det denna gången.

Nu ska jag kolla straffarna i matchen mellan England och Colombia. Det är ju någon av dem Sverige möter på Lördag. Vi håller på England, mest för att vi fått för oss att Colombia blir för svåra. Äsch, man har inte en blekaste aning. Man kan ju bara gissa!

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 years ago

Hej Nina, var har du köpt Sverige tröjan. Måste köpa till lördag

niinis
niinis
Reply to  Maria
5 years ago

Barnavdelningen på Intersport!

Nästa inlägg

Kimono och presenttips

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x