FinfredagGodmorgon

El badkruko

Morning FINFREDAG!

Idag jobbar Tony sin sista dag på jobbet. I höst går han vidare mot andra äventyr så det är faktiskt sista dagen någonsin på det företag han jobbat de senaste 6 eller 7 åren, minns inte riktigt. Men innan han börjar på sitt nya jobb ska vi ha en jättelååååång semester. Hela 2 månader faktiskt vilket känns så galet lyxigt! (Jag jobbar ju ständigt men ni hajjar). Skickade med honom en kaka/tårta jag gjorde igår (ett kommande samarbete) som avtackningstårta.

Hans långa ledighet känns dock välförtjänt, jag unnar honom allt. Förra sommaren blev det väldigt mycket jobb för hans del för att inte tala om resten av tiden. Han har jobbat kvällar, ibland nätter för att hinna med allt som han behövt. Faktiskt så mycket och så stressande att jag varit orolig för honom. Så han ska få njuta mycket dessa veckor av ledighet tänker jag. Det är bra att landa lite, ladda batterier och hitta ett inre lugn.

Igår åkte vi ned till stranden för ett eftermiddagsdopp. Att se Milo såhär är ljuvligt. Se hur han njuter av sommaren och lata sommarlovsdagar ger ju lycka på riktigt.

Badkrukan satt fint på stranden och tittade på. Det blåste rejält så vågorna var rätt roliga att se. Vi är inte vana med så mycket vågor här hos oss.

Undra om jag någonsin mer kommer gilla att bada såhär på stranden eller utomhusbad? Det känns inte så? Jag som älskade det som yngre, nu är det tammefasen omöjligt. Så sjukt obehagligt! Haha…

Utomlands badar jag ju, men då är det ju typ 30 grader i vattnet. Då är det ok. Men kallare och ta sig i från låren och uppåt, ämen jag smäller av så oskönt! Kan också bero på att jag inte solar längre. Då blir man ju aldrig sådär supervarm liksom. Well well, får se om det blir ett endaste bad i år?

Nu lite hemmaträning, sen dusch och frukost. Ska också lirka med mig Milo och mamma till ett loppis strax utanför stan. Får se hur det går?

Hörs lite senare! Gör vi inte det så önskar jag dig en superhärlig fredag.

Kram Nina

Kommentarer

  1. Ursula

    Hej! Jag är likadan vad det gäller bad o sola. Badar inte….för kallt o solar inte… Vill jag ha lite färg så brukar jag säga att det finns på burk. Solpuder o foundation bästa uppfinningen. Ha en go helg 🌹

  2. Mikaela

    Jag badar inte heller mer. Vi simmade hela tiden som barn, flera ggr per dag o dagligen. Gick i shorts hela sommaren osv. Nu har jag varit i vattnet en gång på 10 år. Gillar badställen inomhus som har vaarmt vatten men vanliga simhallar har för kallt. Väntar nu på dagar där man kunde gå i shorts en hel dag, då ska det vara över +21 hela dagen o inga nordliga vindar. Längtar efter en resa nånstans där det är +25 varje dag i en månad, det skulle jag behöva. Usch vilken bedrövlig o skrämmande läsning men har blivit så frusen av mig.. Hoppas du får en riktigt fin dag. Hälsn. Från 12grader o hård nordlig vind😝 Ha en toppen dag🌼😎🍦

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers