Det blev bra ändå!

Hej på er….

….inga fancy midsommarbilder på oss. Inga blommiga kransar, midsommarstänger eller stora festliga lekar i en lummig trädgård smetfullt av folk. Har desssutom slarvat med att ladda finkameran så det får duga med mobilbilder.

Vi ligger i soffan och har just kollat fotbollen. Vi har ätit helstekt fläskfile med parmesan/potatisgratäng och skysås till.

Milo får spela TV-spel sent ikväll då det är helg och jag har just beställt massage av Tony. Har spänningshuvudvärk och axlarna är som stela pinnar. En riktig tigerbalsam massage ska det bli och det får bli höjdpunkten för hela jäkla midsommarkvällen.

Har ändå varit midsommarkänsla inne hos oss här hemma! Har tänt ljus och halva trädgården är intagen i vaser här och där.

Svängde ihop en liten vägg med spegel och bänk också. Lite köpta bulliga pioner i vaserna också.

TV:n har stått på hela dagen och varit ett härligt sällskap. Det blev helt ok ändå. Man behöver inte fira mer än så, det kändes liksom helt ok i hjärtat att fira som vi gjort idag. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Bland mina nära och kära är alltid bäst att vara liksom… ❤

Hoppas att du haft en fin midsommar! Att du är glad i hjärtat och uppfylld av energi. Imorgon får ni hänga med oss på äventyr. Tänkte VLOGGA på vägen ned mot Göteborg.

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Köttbullar med snabbstuvade makaroner

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x