Han är KING

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Herreminjee….

….det är liksom mitt i natten och nu när jag tittar rakt ut från vårt vardagsrumsfönster är det fortfarande ljust. Jag Ä L S K A R den här årstiden med ljuset som kommer. Det är också nu jag får vara normal och som alla andra. Vara vaken sent och sova till 7 på morgonen.

Vi var hos mina föräldrar tidigare. Det har kommit finska släktingar och hälsat på. Kvistade förbi för att säga hej och hänga lite, det blev lite fotboll också.

Ja, på bilden ovanför TV:n är det bild på mig och syrran. En bild vi tog till när mamma fyllde 50. Minns att det kändes som mamma var rätt gammal då…. Ridå! Här fyller man 50 om 4 år liksom. Vadå gammal? Vad yrade jag om? Jag kan inte ha fattat nåt om livet för helsicke. Jag var nyss fyllda 31 och syrran 22. Små ungtuppar liksom….

För övrigt så bara ÄLSKAR jag att fotbolls VM är igång. Jag tittar gärna på så många matcher jag kan nu. Det var lite nytt för att vara mig. Brukar ruttna så hårt….men nu, jamen jättekul! Kollade Ryssland -Tunisien idag t ex. Vill typ tjoa och tjimma, sitta i landslagströjan och knäcka en bärs mest hela tiden känns det som.

Vad har hänt liksom? Vart är Nina och vem är den här människan som flyttat in i mig istället?

Apropå fotboll! Ja, jag är fetsucker för viss reklam. Jag vill springa till affären och köpa allt som Zlatan tipsar om nu. Den här parfymen ska Tony få av mig. Har inte ens doftat på parfymen men jag litar på att han fått till det. Annars får jag ge det till någon annan….. Det är i alla fall 20% rabatt på alla hans produkter nu.

Zlatan får gärna ta över hela jordklotet för mig och synas i alla reklamfilmer på TV:n vad någon än säger om den saken. Det är väl egentligen briljant att nu använda sitt världskända ansikte och tjäna ännu mer pengar på sitt kändisskap och inte bara på sitt fotbollsspelande.

Han har varit så anonym och gjort så få intervjuer genom åren så jag känner bara ”Bring it on Zlatan”, jag tycker det känns uppfriskande och härligt att se när han står och fjantar sig på Bethard reklamen.

Kanske irriterar du dig satan på karln men jag gör verkligen inte det. Helst skulle jag vilja se mer av frugan också. Tänk er en realityshow med Zlatans familj. Jag skulle i alla fall sitta spikad. Haha….

Nä. Innan luren gör ett fult märke i pannan på mig säger jag natti natti bloggisar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
5 years ago

Hej! Ville bara skicka dig en hälsning! Du skriver så härligt! Jag gillar verkligen din blogg ! Ha en härlig sommar med Vagnhild.

Jenny
Jenny
5 years ago

Vart är det 20%? Tänkte fynda till maken
Zlatans parfym luktar sååå gott, allihopa!
Hoppas du får en underbar dag!

Jenny
Jenny
5 years ago

Såg nu, nordicfeel….
Bråttom till jobbet.

Anna
Anna
5 years ago

Måste bara fråga (igen) vart din fina gröna armyjacka kommer ifrån?
Sååå tacksam för svar:)
Tack för en härlig och ärlig blogg

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Har sett att du frågar förut, å jag har svarat…. dumma kommentarer som inte verkar fungera jämt.

Den är från Culture och den heter Catja Jacket. Tack själv för du läser! ❤️

Johanna
Johanna
5 years ago

Ryssland spelade mot Egypten 😉 och vilken match, snacka om stämmning för dom ryska spelarna med det trycket på läktaren! Men Egyptens straff gick inte av för hackor, satt som en strut upp I krysset! Nu laddar vi stenhårt för matchen på lördag! Heja Sverige!
Tack för en supermysig blogg! Nästa gång jag ser dig på Erikslund ska jag våga mig fram och säga hej 😉

niinis
niinis
Reply to  Johanna
5 years ago

Haha, sorry….blandade ihop matchen med England och Tunisien.

Nästa inlägg

Rabarber och jordgubbspaj

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x