Husvagnsnattlinnet

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Men Heeej!

Igår somnade jag med mobilen i pannan igen. Haha…husvagnslivet gör underverk med sömnen helt klart. Har inte hunnit in till dig på hela dagen, det har varit full fart här sedan vi vaknade.

Vaknade tidigt i morse och gav mig iväg på en promenad/joggingtur igen. Hittade en urmysig liten slingrig grusväg som jag följde.

Själva joggingsträckan som jag orkar jogga blir längre och längre. Flåset blir bättre och bättre och det känns faktiskt helt fantastiskt härligt. Min kondition har blivit bättre redan. Älskart! ❤

Sen att jag fortfarande flåsar som en födande flodhäst….. men det blir bättre, det är tammetusan stort.

Efter jogg blev det frukost med hela konkarongen. Så himla mysigt! Älskar familjehäng såhär.

Sen gjorde jag och Milo en banderoll. Till syrrans man Pirre som åkte Vätternrundan idag.

Sen gav vi oss av på jakt efter honom. Mamma, Syrran och pappa åkte lite före oss och hade lyckats få upp banderoll och skrika heja på honom längs vägen.

Vi letade som galningar längs vägen men såg honom ingenstans. Snabbt in till Motala och parkera, sen hann vi till målgången. (Ni som följer mig på Insta såg allt på min story).

Här stod vi och väntade tålmodigt att han skulle dyka upp. Så sjukt mycket cyklister. Sen är de så sjukt duktiga! Hatten av. 30 mil, starta klockan 1 på natten och sen cykla i 127 timmar liksom.

Närå, Pirre tog det på 10 timmar och 15 min. Så impad! Han stannade 3 ggr på hela sträckan.

Här fick han sin medalj. Jag grät en skvätt när vi såg honom. Han blev så överraskad av att vi var där och så tyckte jag han varit så jädrans duktig alltså! Jag rös i hela kroppen av hans prestation.

Vad tror ni? Jag och en Vätternrundan nästa år? Hahaha… åh herreminjee. Jag skulle inte klara det.

Ärslet skulle gå av. Rygg och bäcken också. Jag skulle vara livrädd och cykla mitt i natten. Vara för hungrig. För trött. För svag. För klen i psyket. Haha! Fan man verkar ha riktigt höga tankar om sig själv! Tony däremot vill prova nästa år. Han t.o.m lovade på min Instastory! Haha! Skyll sig själv Tony!

Cool liten truck va! Fick skicka till Thedde som har ett par sjukt snygga solisar från Oakley.

När han tröttnar på dom så kanske gamla mamma kan ärva? Vad tycker ni om cykelträdet då? Så coolt ju…. Fanns massa kul för barnen i den stora parken vid målgången. Milo lajade där och hade riktigt kul.

Var ni beredda på det här sjukt snygga nattlinnet? Näää…trodde inte det va? På allmän begäran får ni här en bild på husvagnsnattlinnet. Helst skulle jag vilja ha ett sånt riktigt tant-nattlinne i flanell som man kunde köpa på Variant för 35 år sen.

Eller det här från Cellbes skulle också funka. Jag tycker det här är såå fint och mysigt! Sådär långt ned till anklarna är det bästa.

Nattlinnet hittar du HÄR. Svinbilligt….

Fick Tony välja så skulle jag tro att han gärna skulle se mig sova i såna här som på bilden nedan. Alltså, jag tycker också att dom är superfina. Men vill man gosa ned sig i något riktigt mysigt så väljer jag tant-nattlinnen varje dag i veckan. Det här sexy-lady nattlinnet som säkerligen skulle passa perfekt med strutstofflor skriker lite mer ”inatt blir det ligga”. Jag förstår det. Men tant-nattlinnet till anklarna är ju bara så jäkla gööött.

Haha – kul vinkling detta blev då. Ja men du hajar säkert vad jag menar va?

Det här nattlinnet hittar du HÄR.

Någonstans har vi hittat en kompromiss. Gått halva vägen var liksom. Panchisnattlinnena får liksom vänta…. Men som dessa nattlinnen med flamingos är en bra kompromiss. Haha!

Helt ärligt. Självklart går jag i husvagnsnattlinne, tant-nattlinne och panchisnattlinne om jag vill. Tony skulle ju liksom inte vilja skiljas, kasta ringen och bli varannan veckas pappa för ett sketet nattlinne. Men om JAG som redan har kalkonhals inte ska känna mig som om jag vore närmare döden än 80 så är det kanske bra med en kompromiss. Haha….

Ja nu svävades det ut igen här! Börjar bli ”knacka mobilen i pannan” trött igen. Ska nog hälla upp lite dillchips i en skål och äta. Det håller en lite piggare.

Tack till dig fina följare! ❤ Tack för du hänger med här inne med mig.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

Härligt! Och bra jobbat på Vätternrundan, jag skulle aldrig palla
Såg flamingo nattlinnet, har du hört nåt om samband mellan flamingos-camping-swingers? Verkar vara nån slags connection där, tänkte bara informera, man vet sldrig vad som kan hända med ett flamingonattlinne, haha

niinis
niinis
Reply to  Katrin
5 years ago

Åh helskotta, det tänkte jag inte ens på…. haha! Får bli något annat, vill ju inte ha en massa kåtisar som vill byta partner springande i Vagnhild.

Norpan
Norpan
5 years ago

Jag blir lika full i skratt varje gång jag ser en flamingo, efter att jag läste Hannahs inlägg från Spanien, att en flamingo i trädgården var en signal för swingers

AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Vad fin du är i flätorna!
Det rosa nattlinnet ”sleep all day” har jag också. Köpte det på Ica Maxi i Enköping faktiskt, förra sommaren. Kanske du också gjort det?

Nu dags att krama kudden, god natt o kram

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
5 years ago

Jajemensan! ICA Maxi var det nog ja! ❤️

Nästa inlägg

Husvagnsliv och husvagnsnattlinne

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x