Kaos

Äääääälskar era funderingar på åldersnojjan! Har läst och begrundat, alla har liksom sin syn och erfarenhet kring det här med att åldras.

Förlåt, men jag blir genuint glad när ni också nojar. Det får mig att känna mig normal, som att mina tankar inte alls är ytligt tjafs utan riktiga funderingar och känslor kring att åldras.

Hypokondriker som jag är så är också åldersnoja en bokstavlig rädsla. Rädslan för sjukdomar, det helvetet verkar aldrig släppa taget om en. Jag är så mycket bättre i min hypokondri ska jag säga er. Jag kan t.o.m stundtals tänka rationellt även om jag får en massa konstiga symtom. Det är något väldigt nytt för att vara mig. Wow liksom! En rationell Ninahjärna trodde jag aldrig skulle komma, nu får vi hoppas att det fortsätter så. OCH att man ska slippa hemska sjukdomar i framtiden…

Nu har vi just åkt! Blev lite kaos med allt. Alltså vi är verkligen familjen kaos. Alltid. Men såna är vi och det bästa är att inte streta emot. Det är som set är med det liksom.

Milo har haft det lite tufft med hosta inatt (börjar tro att han är allergisk) och med det följde huvudvärk i morse. Han är lite småsnörvlig sådär. Visst kan man också ha lite hosta när man är allergisk….?

Milo har barnmigrän och den hypokondriska hjärnan alarmerar migrän så fort han gnäller det minsta över huvudvärk. Men med en Ipren och lite sova såhär så verkade det gå över så ingen migrän idag alltså.

Jag fick morgonens jobb uträttat så nu kan jag vara lite lugn i magen när vi ska åka. Dammsuga då? Hann jag det? Not so much. Det får virvla runt dammtussar och katthår där hemma, vi är inte där för att se det heller så skitsamma var det väl. Stora barnen skulle nog inte ens reflektera om det stod en dammtuss stor som en elefant i vardagsrummet. Dom skulle glida förbi den medan dom snapchattade nån tror jag.

Håret har självtorkat (fast det inte ska det pga mina extensions – förlåt Jenny ) Ska vara så sjukt laidback den här resan. Lite mascara på sin höjd. Avslappnat. Håret på svaj och myskläder på. Det känner jag för. Har på mig de här brallorna som jag köpte för en hunka på någon torgmarknad på Öland för flera år sen. Love it! ❤

Necessär och kylväska i baksätet. Vår kyl i husvagnen funkar inte på gas då den blivit bortkopplad. Vi ska få det fixat men så länge får vi lösa det såhär.

Kylväska är vuxenpoäng tycker jag. När folk kommer på en liten picknick med kylbagen fylld till bredden med godsaker tycker jag att man är sådär vuxen och ordentlig. Jäkligt märkligt att jag tycker det. Haha…

Nu ska vi lyssna på pod här. Alex och Sigge har släppt en ny här alldeles nyss.

Hörs sen hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Köp en kylbag ni kan koppla på i bilens cig.uttag så håller den kylan ännu bättre.

Ha en mysig helg med Vagnhild. Jag får såna Flashbacks när jag läser om era resor med henne då jag är uppvuxen med husvagnssemestrar

Minna
5 years ago

Åh tycker inte du ska noja, du ser yngre ut än vad du är och främst tycker jag du är så himla cool?!? Jag är ett år äldre än ditt äldsta barn med kan ändå känna väldigt ofta när jag läser här att shit henne hade jag gärna tagit en middag med någon gång! Du verkar så himla trevlig och mysig som person!

Såg dig förresten på stan i Enköping vid studenten, du såg ut att vara på väg någonstans och jag försökte leta upp syrran i studenttåget så blev inte lägligt att hälsa. Blev dock sådär chockad som när man ser en kändis men tänker att det är någon man känner, var nära hälsa som om vi var goda vänner sen länge som stöter på varann haha! Så nu vet du om du såg att det var någon som stirrade konstigt

Madde
Madde
5 years ago

Hallå fina Nina! Haha, blir så full i skratt över din åldersnoja. min man är 38 och jag är 42. Ehh, jag ska fylla 43 i augusti men det räknas ju inte än, eller hur varför har jag börjat få åldersfläckar på händerna, gäddhäng på armarna och dubbelhaka men inte han??. Alla mobilbilder tas numera endast uppifrån, hihi. Han däremot åldras stiligt och får liksom bara en mognad och mer karaktärsfullt utseende…

Så skönt att ibland läsa om dina ångestattacker. Nä, jag menar inte att jag är glad att du mår dåligt vid dessa tillfällen. Önskar dig all lycka och harmoni i livet. Jag är bara tacksam över att jag inte är ensam.. är själv sjukt höjdrädd. Vågar inte köra över broar, gå i spiraltrappor eller vistas på höga våningar med öppna glasräcken. Inte rationellt alls. Tror ju inte att jag ska trilla ned och dö. Men så j-a jobbigt att känna hjärtat slå i hundraåttio, bli yr, svettas och bara vilja lägga sig raklång ned på golvet elker fly fort som f-n. Du är inte ensam!!! Men vi är bra på andra saker i livet, eller hur? Stor kram och ha en härlig helg!!

Nästa inlägg

Åldersnoja

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x