Husvagnsliv och husvagnsnattlinne

Hej fina ni!

Ska strax gå igenom era kommentarer för att läsa och svara på dem. Ni är fantastiska, så kul med fart i kommentarsfältet. Älskar på riktigt när ni ger kommentarsfältet liv och rörelse. Delar med er ni med. Så kul!

Ja här har vi landat nu. Den soldrivna lilla blomlampan är också med. Vagnhild står där ståtligt med sina bajsbruna/senapsgula kläder. Haha… Hon är liksom cool ändå. Hon är lite 70 tal även om hon är från 84. Men som jag sagt förut, hennes kläder är föööör fula. Det går inte. Jag har försökt. Det äääär retrocoolt och allt det där men alltså, nä…it won’t work!

Det här är såå sommar för mig. Tofflor, mattan utanför husvagnen och så den karakteristiska husvagnstrappan.

Såhär ser det ut utanför mamma och pappa. Dom har ett as till husvagn. Den är 1,20 meter längre och 30 cm bredare än vår. Det känns verkligen såååå mycket större invändigt i den.

Alltså, jag ääälskar vår husvagn. Älskar! Det är så trivsamt här. Så mysigt, så lugnt och ett ställe att verkligen vara nära varandra. Trodde ju aldrig att husvagn skulle vara så otroligt härligt. Att rusta en husvagn tipsar jag alla att göra.

Skulle vi ha en sprillans skulle jag säkert vilja göra om den också. Haha…. Alltså nålfiltsmattan gjorde sån skillnad här inne. Kruxet är bara allt skräp i den.

Men serru det löste sig med det. Nu har vi en handjagare till dammsugare. Uppsatt på väggen och allt. Vi har dåligt med utrymmen så en större skulle inte få plats. Ok, det är ju ingen flösch de luxe dammsugare detta, man får ju gnida liksom. Men den funkar helt ok. Lite över en tvåhunka på Biltema.

Ja men vet ni vad som hände idag då? Jo en sån här sötis till and dök upp. Hon var inte alla rädd. Åt från min hand och allt. Milo var helt fascinerad. Mina naglar gjorde nog att det inte gjorde ont när hon slet åt sig brödet.

Såhär kommer det nog se ut nu. Jag och Milo åt inne i centrum tidigare, vi ville ha korvmojsmat jag och Milo. Tony hade brådis hem…han ville ha Gorbys pirog och kolla fotbollen och dricka bärs. Haha!

Hur har ni de där hemma? Har ni någon galen partner som bara vill kolla fotboll nu? Jag kan säga att jag verkligen gillar fotboll och rycks med och tjoar och tjimmar jag också. Men jag kan missa massa matcher, kanske inte Sveriges, men andra är jag lite halvintresserad av. Men överlag tycker jag det är jäkligt kul alltså!

Den här pajen brassade jag ihop idag innan vi åkte. Fin va? Recept och bilder på den kommer imorgon.

Nu ska vi ha husvagnsmys här. Godiset och chipset upphällt. Pepsi Maxen öppnad. Ska bara ta på mig husvagns-nattlinnet också. Sen så…. (Tony ba: Hello tant nattlinnsNiiinis, haha fifan alltså!) Inte bara rynkig med kalkonhals, husvagnsnattlinne också!

Puss på er älsklingar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Haha underbart, vill se bild på husvagnsnattlinnet.

Katrin
Katrin
5 years ago

Fint och mysigt! Vilken färg ska ni lacka om den till?

niinis
niinis
Reply to  Katrin
5 years ago

Den kommer att bli vit, grå och svart.

Frida
Frida
5 years ago

Haha alltså Nina!! Älskar dina texter. Du är grym!! Jag gillar fotboll, Sveriges matcher missar jag inte, tittar gärna på de andra matcherna också men med två små barn (2 å 4 år) kan uppmärksamheten pockas
På annat haha:):).
Alltså så brun och fin du är! Är det den grymma busen du tipsat om? Jag kör med den rosa flaskan moussen cocoa Brown, är nöjd men din känns snäppet bättre alltså!
Stor kram till dig! <3.

Manuela
Manuela
5 years ago

Älskar din ärliga blogg, blir alltid lika glad när man är inne hos dig och hälsar på. Håller med Sofia där, en bild på husvagnsnattlinnet hade varit något

anneli
anneli
5 years ago

Väldigt fin husvagn. Vi sålde våran i höstas, vi visste inte hur det skulle bli med arbete mm. Vi ångrar oss så mycket nu när allt löste sej efter december. Jaja..vi får köpa oss en annan sen.
Det är ju så mysigt med husvagn.

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Så fint och mysigt du gjort i er husvagn; du är en riktig ”trolleri gumma” vad gäller smart och prisvärd inredning:-)

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Oops nu skrev jag precis ”trolleri GUMMA” i inlägget; har absolut inget att göra med ev åldersnoja eller val av nattlinne:-)

Nästa inlägg

Kaos

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x