Godnatt

Spännande….

Hörni, så kul med min vän Björn. Skrev ju en kontaktannons åt honom igår. Han har fått några svar skrev han till mig idag….så kul att ni nappar. Fortsätt gärna! Tänk om vi får ihop ett bröllop till slut? Fan ta dig Björn om inte jag får komma då! 😂

Jajemensan! Någon frågade hur lång han är? Björn, hur lång är du? Längre än mig i alla fall vet jag. Nämen kan tänka mig närmare 180 kanske? Ska bli spännande att följa detta!

Jaha, Milo och jag började dagen med en promenad/löptur i morse. Han var så jädrans duktig ungen! ❤🙏🏻😅 Så impad att han orkade. Förra året ställde han upp i något som heter midsommarlunken, sprang som ett jehu från start och hade sån håll när han närmade sig mål så han föll ihop. Lilla Tussen! Han hade aldrig sprungit ett långlopp och vi förberedde honom inte speciellt heller… han brände på utta helsicke och totalkroknade liksom.

Så nu ska mami lära pojken att springa taktiskt. Ja något lärde jag mig ju av att vara friidrottare som liten. 😅 Så jäkla bra uppvägning mot TV-spelandet också….

När Tony kom hem åkte vi och handlade lite. Kylen gapade tom och nyttigheterna var slut. Då blir det lätt att man drar i sig en kokosboll till mellis….ja har vi onyttigt hemma och inget annat då kan jag lätt göra så.

Karaktären är lika stark som ett hårstrå med 10 kg hängande…. SNARK alltså!

Vi kunde inte hålla oss till fredag heller, blev tvungna att brassa i ordning tacos ikväll. Så jäkla gott!

Nä, nu är det natti natti!

Kram Nina

Kommentarer

  1. gnutten

    Både för gammal och gift 🙂 så det går inte, men hoppas innerligen att Björn får napp. Han verkar så gullig och då hoppas vi såklart att det blir en lika gullig tjej. Följer med spänning tills love is in the air 🙂 <3

  2. Lena

    Haha…”karaktären är lika stark som ett hårstrå”😂😂Du är så härlig! Det är samma för mig tyvärr…att det ska vara så svårt! Nu ska jag iallafall göra ett nytt försök att få bort de extra kilona 💪👊Ha en fin dag☀️Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers