Milo 8-10 år

Sommarlov!

Hej på er!

Det blev en väldigt stressig morgon för oss när vi skulle åka till avslutningen. Hua! Så är det när tidsoptimisterna är i farten. 😅

Alltså jag planerar så jädra bra kvällen innan. Tänker vilken tid jag behöver gå upp för att tvätta håret och fixa mig och allt annat, tänker hur vi ska hinna äta frukost i lugn och ro och sen är det som allt bara rämnar. Jag rusar omkring flåsande i panik med rattarna flängande och undrar var fasen min klänning är? Får åka med halvblött hår utan trosor typ…. fan, samma visa varje gång och aldrig lär jag mig liksom.

Vi kom i alla fall i tid till avslutningen. Thank god! 🙏🏻 Här har vi världens bästa fröken Petronella och hjälplärare Mattias. Så omtyckta och kommer bli såååå saknade! 😔❤ Milo har pratat en hel del om att de inte kommer att ha kvar dem nästa år. Som tur är kommer de ju ändå att ses i skolan i höst igen även om de inte är Milos lärare.

Sen blev det den traditionella lilla fikastunden efteråt. Bilden är tagen utanför fiket. Det är mysigt att landa lite sådär efteråt. Det är ju en smånervös dag för dom när de ska sjunga för en himla massa föräldrar.

Sången gick så bra så. Man bli alltid rörd liksom…. att han övat i massor med dagar inför det där. Sett fram emot den där dagen och allt. Lilla hjärtat! ❤

Så fin dagen till ära. ❤ Bara äääälskar hans röda skor. Han syntes verkligen idag bland de andra barnen!

Där stod han med nedkavlade ärmar. Förmodligen nedkavlade av nervositet. Haha…. han är som sin mamma, sådär skulle jag också kunna göra. 😅

Nu ska vi åka vidare på kalas. Hörs senare!

KramNina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers