Vänner

Kontaktannons

Hej på er!

Så svårt att skriva en kontaktannons åt en annan…. 😅 Nä men såhär är det. Jag har en vän sen långt tillbaka. Vi lärde känna varandra när jag anställde honom hos mig när jag drev den där träningsanläggningen.

Vi gillade varandra från start, alltså som kollegor och senare som vänner. Björn, som han heter, visade sig vara en av de roligaste och härligaste människor jag mött.

Björn bor i Uppsala och driver eget företag. Är fortfarande samma gamla Björn. Han är i 40 års åldern och har 2 fina pojkar som är 5 och 10 år. Ansvarsfull och jäkligt duktig på det han gör. Han är motivatör ända ut i fingerspetsarna. Han blev singel för ett tag sen, har gått igenom liksom hela konkarongen. Varit ledsen, deppat ihop, gått vidare och blivit stark igen. Han är så redo att träffa nån men känns liksom lite feg. Egentligen helt fel för han är inte feg…

Men i alla fall, då kunde inte jag låta bli att vilja hjälpa till lite. Haha! Skrev till honom att jag ville skriva på bloggen. Han fetbangade först. ”Aldrig i livet”…. men sen fick han smälta det några dagar och här är vi nu.

Låt mig få presentera världens bästa Björn! Han är lite träningssnubbe sådär men låt inte det skrämma dig. Han är ingen fanatiker, men jobbar man med feelgood så måste man leva som man lär liksom.

Sök upp honom på Instagram, där heter han @bearoakleaf (<-länk). Där får man också se lite mer av honom….hehe! Skriv några rader till honom om du skulle vara intresserad av att lära känna honom bättre! Han är suuuupertrevlig och världens gulligaste människa.

Berätta hur det går sen, Björn är så jäkla hemlig så jag kommer inte få veta ett skit! Haha…

Kram Nina

Kommentarer

 1. Linda Hjalmarson

  Hej Nina! Måste börja med att skriva att du är ju bara såå härlig, tokgillar din blogg!
  Din snygga vän Björn lär få köra uteslutningsmetoden efter detta inlägg, jisses vilken utstrålning! Tyvärr har jag inte IG & kan berätta att jag finns:-)
  Kram Linda

   1. Linda

    Wihoo jag syns😉 Jag finns på FB & messenger. Finns nog bara en med den stavningen jag har, då menar jag inte förnamnet😉 Hoppas vi ses där🤗

 2. Ullis

  Kan inte Carola Wetterholm och han dejta? 😊 De bor ju i samma stad och är i samma ålder 👍 Kan ju vara värt att fråga 😉 Mer kärlek åt folket! ❤️

 3. Berit

  Äh attan att Sverige är så avlångt. Bor ju allt för långt ifrån för att ens försöka!! Han kommer garanterat att hitta nån fin tjej när han minst anar det 🙂

 4. Lotta

  Oj, oj, oj. Nu är jag ju i och för sig inte singel, så inte aktuellt för min del. Men om han är lika snäll som han ser ut (och jävligt snygg), så borde väl ett X antal tjejer här inne höra av sig till denna karl!!!!

Visa alla 18 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers