Godmorgon

I am in the right place…

Hej på er!

Redan hunnit bli lunch! Här är det full fart på alla förberedelser inför skolavslutningen imorgon, nya kläder och skor ska inhandlas och vi har en 9 åring här hemma som är sååå laddad för att äntligen få lite ledigt. I morse frågade han mig om dom verkligen skulle behöva göra matte idag när det var sista riktiga skoldagen? Haha…. svarade att jag inte trodde det, att den här dagen ju brukar vara sådär härlig bara. Vi håller tummarna för att det inte blev så värst mycket matte. 🙂

Jag knåpar också med hemsidan, dock så går det sådär. Har en gammal hemsida som jag tror att jag kommer starta upp igen så slipper jag hålla på och bråka med den nya, orkar inte riktigt med sånt där tekniskt jäkla tjafs nu. Det om något kan väl göra så man blir smått jäkla galen alltså? Det ska bara funka annars blir man ju totalt psyco!

Har också tillverkat några fler såna här. Jag kan knappt sluta för att det är så himla roligt. De här tavlorna är alla helt unika, ingen är exakt lik den andre. Alla har dock såna feelgood budskap, sånt som passar oss med lite oro och ångest. Tänkvärda små texter som ska få oss på bättre tankar och fokusera på rätt saker. Lite så tänker jag.

Den här texten på tavlan ovanför lyder: ”I´m in the right place in the right time doing the right thing”. Det här är så jäkla bra alltså…. betydelsen är att du gör det du ska göra, perfekt tänk för oss kontrollmänniskor, det är ändå så mycket saker man inte kan påverka i livet…. Tänk om jag orkade tänka så oftare? Får se om jag får igång hemsidan här alldeles snart?

Nu ska jag fortsätta jobba ett tag till innan det är dags att hämta Milo från skolan igen. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers