GodnattVardagen

Avslutningsfix

Hej finisar! ❤

Landat i soffan. Här har det fixats med avslutningskläder och annat. Regnet har öst ned här så nu hoppas vår gräsmatta kanske kan bli lite grön istället för beige! Har du nå bra tips på hur den ska bli grönare? Gödning? Jord? Vad? Tipsa gärna som sagt.

Beställde en skjorta till milo till skolavslutningen men när den kom var den för liten, han har vuxit så sjukt mycket. Storlekar han hade för bara ett par månader sedan är för litet nu. Fanns heller inte kvar några i större storlekar så det blev till att leta bland kadaver i alla fall. Jag som var ute i sååå god tid för en gång skull. Fan…. men det gick bra…..ja med kadaverna alltså. Det han ville ha fanns i hans storlek också så vi hade ett jädrans flyt idag!

Haha, rätt kul att han står och trycker sig på näsan när jag står och försöker fixa lite. Han valde den röda skjortan till slut. Sen blev det ett par röda skor också så han kommer vara så fiiiin imorgon.

Milo fick bestämma käk också. ”Jag vill ha korv på IKEA”. Först trodde jag han menade i restaurangen men där har jag aldrig sett korv. Sen kom jag på att det ju är där i cafedelen. Så körv fick det bli.

Själv tog jag grönsaksbullar och den här bönröran. Så jädrans gott alltså! Testa någongång. 😋

Har ju glömt att berätta för dig. Kolla vår lille Majlis…. lilla tussan. Hon fick konstiga sår uppepå huvudet som visade sig vara sår som kan uppkomma av stress. Jag har ju haft henne ute på altanen i selet och troligen har hon blivit väldigt stressad av det. Hon är ju en ängslig liten krabat. Här har man trott att man är snäll och gör bra saker för henne…. 😢

Med medicin och tratt så har hon nu blivit bättre, thank god. Två av såren är helt läkta, det sista som poppade upp är på väg bort nu. Så snart slipper hon tratten. Men hon vande sig väldigt fort. Hon leker och myser, äter och dricker och går på låda precis som vanligt fast hon har den där tratten på. Hon är riktigt söt med den men jag ser verkligen fram emot att få ta bort den, hon kommer tvätta sig i 10 dagar typ. Har försökt hjälpa henne. Borstat och gjort rent så hon inte ska känna sig snuskig. Lilla hjärtat.

Nä, nu tar vi kväll på allvar här. Natti bloggisar. Imorgon kör vi skolavslutning och kalas på kvällen.

Kram Nina

Kommentarer

  1. Eva

    Regn! Ja det är nog bara regn som kan fixa din beigea gräsmatta;-))
    Rätta mig om jag har fel men är det inte så att du och din katt har lite samma personlighet. Lite känsliga och ängsliga.
    Gud vad härligt med skolavslutning och sommarlov☀️😎
    Kram

    1. niinis
      niinis

      Haha, jo….exakt så. Känsliga och ängsliga är helt rätt. Aldrig ens tänkt på det. Snart har jag också en tratt runt huvudet….Hahaha, Närå! 😅 Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers