HelgenVänner

Bröllop och stughäng

Hej fina ni!

Åh vilken mysig kväll vi haft idag. Hela helgen har varit bra….. Vädret och sommaren lättar upp, precis allt blir så enkelt och härligt liksom.

Men…ska jag vara helt ärlig så var förra veckan lite för tuff för mig nu med facit i hand. Jag var utmattad 2005 och är än idag väldigt känslig för när jag har för mycket. Idag fick jag därför dra hårt i handbromsen. Sovit mycket och bara varit. Är så trött och sliten just nu. Allergin gör inte saken bättre heller. Därför blev det ett nyktert bröllop för min del igår. Jag körde faktiskt och det fanns bra alkoholfria alternativ. Alkohol när man är sliten är ingen bra ide, det gör så ångesten blir trippelt så stor och återhämtningen minimal.

Fick en sjukt stressig dag igår iom bröllopet och att jag skulle fixa bruden och sen även mig själv. Men jag hann även om jag var jäkligt trött sen.

Här steg hon in med sitt följe. Jag blev både rörd och glad att se hur vacker hon var när hon skred fram fina My.

Tony knep några bilder på själva vigselakten.

Älskar den här bilden! ❤

Fina! ❤

Motorcykeleskort till motorcykelklubben. Bröllopsbuffe, massa tal och fest.

Vila fötterna på en bänk, haha… Helt otroligt, men jag hade skorna på hela kvällen utan problem. Lite trött i fötterna på vägen till bilen mitt i natten men after all inga problem. Jädra bra skor alltså!

Vi åkte förbi Statoil och handlade chips som vi mofflade vid TV:n när vi kom hem. Jag vaknade fräsch men Tony lite mindre fräsch. Jag kan nästan njuta av att andra är lite bakis när inte jag är det. Haha…. 😅

I eftermiddags åkte vi ut till Koffsan för att bada. Inte jag då… men Milo och Tony. Jag och Magnus satt på bryggan och tittade på. Kom på den briljanta idén att vi skulle ringa Magnus föräldrar och tigga åt oss en fika på Bryggholmen där de har stuga sen flera år tillbaka. Världens mysigaste ö utanför Enköping.

En liten båttur över, fika ute på deras altan och sen hem igen. Älskar den där ön och har så fina minnen ifrån den när stora barnen var små.

Kom på snyggaste detaljen i sommar. En färgglad scarf såhär runt handled och ett finger. 😍

Nu fortsätta kolla filmen på 4:n. Hoppas du haft en fin helg, imorgon kör vi måndag. Ska inhandlas avslutningskläder till Milo inför tisdagens skolavslutning. Sen är morgonstressen över för många veckor framåt. Ska bli så skönt!

Natti natti mina fina läsare! ❤KramNina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers