Bästa hemligheten!

Åh hörni, jag tror att jag äger norra Europas finaste skor nu. Åtminstone så tycker jag att dom är det. Att de sedan var så sköna som dom var gjorde inte saken sämre. Nu kan jag trippa snyggt på bröllopet på Lördag. ♥

Har önskat mig ett par snygga klackar från Carine och nu äger jag ett par. De finns i flera olika utföranden, allt från sandaler till grövre klackar och stängd tå. Jag tycker verkligen dom är sååå läckra. Tony gillade dom också och tyckte att jag bara skulle ha dom…. knäppis, haha!

Jag har gjort ett samarbete med BestSecret tidigare och är såå nöjd med deras shop och erbjudanden som de har. Blir glad att jag får göra ett igen så att fler upptäcker detta modeparadis. Du kommer inte bli besviken, det kan jag lova dig.

De har Carine och maaaassor med andra designermärken, fler än 3000 faktiskt, och de finns på världens mest hemliga affär. Eller den är inte hemlig om man är medlem, då får du också ta del av detta hemliga modeparadis nämligen. Här i paradiset kan du fynda designerkläder, skor och accessoarer både till dig, partnern och barnen upp till 80% rabatt.

De här ursnygga klackarna från Carine kan man fynda till 50% rabatt. Halva priset alltså, helt fantastiskt! Nu kan jag ge dig ett exklusivt medlemskap i modeparadiset, du får DESSUTOM 200 kr att handla för och en hemlig garderob att kika i.  Medlemskapet är helt gratis och dessa 200 kr får du om du handlar för 600 kr. Hoppas Du ska gilla lika mycket som jag.

Klicka Dig in på den >>HÄR<< länken för att registrera dig och ta del av erbjudandet!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Färdig för balen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x