Shopping

Sommarklänningar

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Bubbleroom

I Juni är vi bjudna på bröllop. ÄNTLIGEN så gifter sig folk. Tycker det varit lite torftigt på banan med just bröllop. Jag har dessutom fått den stora äran att fixa bruden i fråga, både smink och hår ska fixas. Så kul! Det var längesen som jag fick jobba med makeup faktiskt. Kan sakna det ibland, känslan av att fixa någon – framhäva och skapa – ja det är verkligen en ynnest. Är så glad att jag gick den där makeup utbildningen för 15 år sen. Utan den hade jag inte träffat Tony faktiskt. Får se om jag kanske tar upp det igen? Är lite sugen faktiskt. Får än idag förfrågningar om makeup och hår men jag tackar nästan nej till allt….. men som sagt. Snart kanske det är dags att damma av jobbarpenslarna. 🙂

1) HÄR  2) HÄR  3) HÄR  4) HÄR  5) HÄR  6) HÄR

Apropå bröllop. Eller skolavslutning, student och midsommar. Festtillfällena är ju hur många som helst framöver. Här ovan hittade jag en rad fina klänningar som jag skulle trivas i! En del för bara 299 kr. DÅ kan man köpa fler…. Jag ledsnar ju så otroligt fort på vissa kläder, andra vill jag inte göra mig av med någonsin. Klurigt det där.

Har klänningar här hemma med prislappen kvar på. Så lite har jag använt dem liksom. Kanske ska dra igång en loppis här snart? Vad tror ni om det? Fynda lite kläder såhär i början av sommaren.

T ex den här klänningen som jag bara använde en gång och det var på Hannahs fest. Den bara hänger i garderoben alldeles ensam. Vet inte varför jag är såhär? Kan vara supertaggad på något plagg och sen får jag inte till det nåt mer. Det är liksom absolut inget fel på klänningen. Den är dessutom superskön på och ger plats för magen….men nä. Bättre att ”bloppa” ut här till er kanske? Ska röja loss i garderoben och så ska jag få till en bloppis här imorgon.

Har just varit och hämtat Milo från skolan. Nu ska jag strax hänga en tvätt och ikväll ska vi åka och kolla Willys fotbollsmatch i Västerås, han är kompis till Thedde. Kul kul….och vädret är perfekt för lite fotbollshäng.

Vi hörs senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers