FinfredagHus & Hem

När man bara fixar och fixar…

Men hej mitt i fredagskvällen!

Har kollat Lets Dance och har bara njutit så himla mycket av detta väder. Jag är lyrisk. Det tror jag ni också är. ☀☀☀

Vi fixar massor hemma just nu. Vill få ordning på allt ute. Det som händer då är att man hittar flera ställen att fixa. Vi har nämligen hittat ett ställe i trädgården som var helt igenvuxet. Där mitt i buskarna hittade vi en grill, stenar och massa tegel.

Buskarna är nu jämnade med marken. Imorgon ska de grävas upp så de inte växer tillbaka. Det höga planket som står där är helt slut så det ska vi plocka ned, det som växer på den ska också bort. Sedan kommer detta bli ett utekök. Tony ba: ”Oh noooooooo”. Haha, stackars han som får hänga med på alla mina idéer. Dock så brukar jag fråga om han orkar ta tag i det, lite rastlös som han är så säger han gladeligen ja och så är han precis som jag, skitglad och stolt när det är klart! Vi gillar båda att fixa och dona med sånt här. Det är tur det, annars skulle jag bli gaaaaalen förmodligen. Haha!

Mys på altanen ikväll. Tony var duktig och tog fram lite plock. Förutom Margrete skålen med popcorn så tycker jag dukningen var riktigt fin. 😜

Imorgon är det Lördag. Ska starta dagen med en promenad är tanken. Ska gå lite längre imorgon, en ny runda. Spännande att se hur lång den blir? Det längsta jag gått enligt min Runkeeper är 8,6 km. Tror ju jag gått längre men inte tagit upp det på Runkeeper. Vet att vi gick maaaassor på vår kryssning med MSC Cruises. Jag önskar att jag orkade gå 1 mil 1 gång per vecka. Sen köra vanliga rundorna på 4-5 km de andra dagarna. Well well, vi får se?

Hörni, ha en fin kväll nu.

Kram Nina

Kommentarer

 1. Millan

  Hej! Vart kommer dom där fina fällarna ifrån? Du kanske redan skrivit om det 🙈Hittar bara massa dyra..

  1. niinis
   niinis

   Hej!

   Dom är från Cellbes men såg att de inte fanns kvar längre…. 😓 Kanske är tillbaka i vinter igen?

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers