Herrar och biltvätt

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Hej på er!

Ett übersent hej från mig. Jag har haft fullt upp hela långa dagen och jag har en sak som gnager och oroar så jag är inte riktigt mig själv, ja jag tänkte ifall du undrar…. Jag är väldigt öppen här på bloggen när det handlar om mig själv, men när det handlar om andra så kan jag inte vara det. Jag hoppas du förstår, vill bara berätta när jag är frånvarande och kanske inte riktigt mig själv.

Idag hade jag i alla fall bokade möten med Gert, Per och Arne. Detta var angående vår podcast och lite samarbeten.

Två herrar i mitt liv som jag gillar riktigt mycket! Man får skratta gott åt dem och så varvas det med allvar och funderingar…sånt gillar jag!

Hade på mig mina sköna poncho idag. Den här är sådär perfekt just nu. Har man långärmad under värmer den perfekt, OCH döljer. I love it! Man kan ha både IBS mage och mensvärk med den här på! Kommer vara fin även i sommar!

Såg att just denna var slut men de hade fått i >>nya ponchos<< som var sååå fina! Kolla bara! Billig var den också…

Vi åkte förbi en ny biltvätt också. Gert fick tvätta kärran och han blev väldans nöjd! Sen fastnade han i den också. Dörrarna stängdes innan han hann ut. Haha…well well. Det löste sig. Ägaren till tvätten kom till undsättning.

Nyss serverade Tony oss den här brickan. En bricka med sånt som han vet att jag gillar. Då blev jag glad….så himla gott!

Hörni, nu ska jag byta om till myskläder och njuta av kväll. Det kommer ett recept lite senare som du kanske vill prova i helgen? Så ja, vi hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Galen livesändning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x